Πασίγνωστη ηθοποιός γέννησε υπό άκρα μυστικότητα το πρώτο της παιδί!

Πασίγνωστη ηθοποιός κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της και να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι χωρίς να το πάρει χαμπάρι κανείς.

Ο λόγος για την Ashley Olsen, η οποία σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα έφερε πριν από λίγους μήνες τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Louis Eisner. Όπως είναι λογικό, η 37χρονη πετάει στα σύννεφα, αφού ο νεογέννητος γιος της «έκλεψε» από την πρώτη στιγμή την καρδιά τόσο εκείνης

όσο και του αγαπημένου της.

Μπορεί μέχρι στιγμής να έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες για τον ερχομό του μικρού της πρίγκιπα, ωστόσο σύμφωνα με τα ξένα Μέσα η Ashley Olsen και ο Louis Eisner έδωσαν στον μικρό τους πρίγκιπα το όνομα «Otto».

Ashley Olsen just got her passport to parenthood. She’s reportedly welcomed her first baby with husband Louis Eisner: https://t.co/4SqvSpeUcF pic.twitter.com/tgaOSWntrp

— E! News (@enews) August 15, 2023

Γενικότερα, το ερωτευμένο ζευγάρι προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κι αυτό φάνηκε και από τον γάμο του τον Δεκέμβριο του 2022, αφού επέλεξε να ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης σε μια ιδιωτική τελετή.

Διαβάστε ακόμα:

Κώστας Μαρτάκης: Αυτός είναι ο λόγος που αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας

Παράδεισος των Κυριών: Μια εξαφάνιση φέρνει τα πάνω κάτω

Άντζελα Δημητρίου: Γιόρτασε τα γενέθλιά της αγκαλιά με την νεογέννητη εγγονή της -Βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα