Πες αντίο στην πιτυρίδα που ταλαιπωρεί τα μαλλιά σου, η beauty editor βρήκε τη λύση!

Ποια γυναίκα δεν θέλει όμορφα, λαμπερά και υγιή μαλλιά; Πέρα από το γεγονός πως μας κάνουν να αισθανόμαστε ωραία, εκπέμπουν δύναμη και αυτοπεποίθηση!

Γι’αυτό και το κομμωτήριο, όπου ο hair expert θα μας περιποιηθεί είναι πολλά παραπάνω από μια απλή επίσκεψη ανανέωσης.

Είναι η ψυχοθεραπεία μας, ο χώρος που θα χαλαρώσουμε και θα απολαύσουμε ένα ολόκληρο τελετουργικό ομορφιάς, το “me time” της κάθε γυναίκας που είναι

τόσο αναγκαίο!

Γιατί ως γνωστόν οι γρήγοροι ρυθμοί της ζωής, το άγχος της καθημερινότητας, το κυνήγι του χρόνου για να τα προλάβουμε όλα, οδηγεί σε δερματικές διαταραχές, όχι μόνο στην επιδερμίδα αλλά και τα μαλλιά μας.

Το ήξερες πως δύο δισεκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο σήμερα έχουν πιτυρίδα, κι από αυτές μόνο το 17% χρησιμοποιεί ειδικά προϊόντα κατά της πιτυρίδας;

Ήρθε η ώρα αυτό να αλλάξει και οι γυναίκες να βρουν τρόπους να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά την πιτυρίδα και να μην την θεωρούν ταμπού.

Γιατί η αλήθεια είναι, πως ποια γυναίκα θέλει στα μαλλιά ή τα ρούχα της αυτές τις “ενοχλητικές” νιφάδες, ποια θέλει αφυδατωμένα και θαμπά μαλλιά; Θα σας πω εγώ, καμία!

Γι’ αυτό και σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας την καινούργια μου ανακάλυψη. Πρόκειται για τη σειρά SYMBIOSE της Kérastase, που έρχεται να δώσει λύση στο πρόβλημα της πιτυρίδας, προσφέροντας μια πολυτελή εμπειρία περιποίησης στα μαλλιά, με εξειδικευμένα, και εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας όχι μόνο στο κομμωτήριο αλλά και το σπίτι.

Η πιτυρίδα αντιμετωπίζεται λοιπόν, χάρη στην κορυφαία επαγγελματική σειρά πολυτελούς περιποίησης μαλλιών SYMBIOSE της Kérastase.

Ενός beauty brand που έχει ταυτιστεί στη συνείδηση των γυναικών, για την εμπειρία αισθήσεων που προσφέρει, με τα δυνατά αρώματα και τις όμορφες υφές και κυρίως για την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της για υγιή μαλλιά.

Ακόμα και αυτή η αντιπιτυριδική σειρά SYMBIOSE, έχει χτιστεί πάνω στις βασικές αρχές της Kérastase που συγχωνεύει τη δύναμη της προηγμένης επιστήμης, με την πολυτελή και ευχάριστη
εμπειρία περιποίησης.

Άρα και το ζητούμενο κάθε γυναίκας που δεν θέλει να αισθάνεται πως κάνει απλά μια θεραπεία αντιμετώπισης της πιτυρίδας στο τριχωτό της κεφαλής, αλλά που θέλει να νιώσει πως απολαμβάνει υπηρεσίες πολυτέλειας για ενυδατωμένα και βελούδινα μαλλιά!

Η νέα σειρά SYMBIOSE της Kérastase είναι κάτι εντελώς καινούργιο, καινοτόμο και πρωτοποριακό. Χτισμένη πάνω σε ισχυρά επιστημονικά θεμέλια, η SYMBIOSE προσφέρει ισχυρή κυτταρική δράση για εξάλειψη της πιτυρίδας, ρύθμιση της ταχύτητας της κυτταρικής ανανέωσης του τριχωτού και αναζωογόνηση των μαλλιών, δημιουργώντας μια καθαρή και υγιή βάση για όμορφα μαλλιά.

Και για να καταλάβετε ακριβώς τι εννοώ και γιατί είναι τόσο πολύτιμη η αποκωδικοποίηση της πιτυρίδας σε κυτταρικό επίπεδο που έκανε η Kérastase!

Μετά από περισσότερα από 30 χρόνια ερευνών, η Kérastase ανακάλυψε ότι αιτία της πιτυρίδας είναι στην πραγματικότητα η επιτάχυνση της κυτταρικής ανανέωσης στο τριχωτό. Όπως σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος,έτσι και η επιδερμίδα του τριχωτού ανανεώνεται συνεχώς αποβάλλοντας νεκρά κύτταρα και αναπτύσσοντας νέα. Υπό κανονικές συνθήκες, αυτά τα κύτταρα αποκολλώνται εύκολα κατά το λούσιμο, και έτσι δεν είναι ορατά στα μαλλιά.

Το άγχος, η κόπωση, οι ορμονικές μεταβολές και οι εξωτερικοί επιθετικοί παράγοντες μπορεί να καταστρέψουν τον επιδερμικό φραγμό που δεν μπορεί πια να επιτελέσει τον προστατευτικό του ρόλο έναντι των εξωτερικών επιθετικών παραγόντων, προκαλώντας οξείδωση του σμήγματος και αφυδάτωση.

Αντιμέτωπο με αυτή την απειλή, το τριχωτό επιταχύνει τον ρυθμό της κυτταρικής ανανέωσης σε μια προσπάθεια να εκδιώξει τους επιτιθέμενους παράγοντες.Έτσι τα νέα κύτταρα ανεβαίνουν στην επιφάνεια 2 φορές πιο γρήγορα, συσσωρεύονται και κολλάνε μεταξύ τους, σχηματίζοντας ορατές πλάκες και πιτυρίδα.

Πάμε να δούμε όμως αναλυτικά αυτή την πολυτελή σειρά των 6 προϊόντων SYMBIOSE της Kérastase, η οποία ανταποκρίνεται στις επιθυμίες και τις απαιτήσεις όλων των γυναικών που ταλαιπωρούνται από την πιτυρίδα

Στη σειρά συμπεριλαμβάνεται ένας πρωτοποριακός συνδυασμός 2 προϊόντων για την ημέρα & τη νύχτα, για άμεση εξάλειψη της πιτυρίδας και ρύθμιση της κυτταρικής ανανέωσης σε βάθος χρόνου. Γιατί σύμφωνα και με το “Campaign moto” η “Συμμαχία είναι Δύναμη”.

ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ

#MICRO-PEELING CELLULAIRE

Peeling για μαλλιά με τάση πιτυρίτιδας με 1,9% σαλικυλικό οξύ

Πρόκειται για το peeling κατά της πυτιρίτιδας, εμπλουτισμένο με οξύ μικροαπολέπισης και κόκκους φυτικής προέλευσης, που διαλύει αμέσως τα νεκρά κύτταρα και τις νιφάδες.

ΛΟΥΣΙΜΟ για λιπαρό, ευαίσθητο, ευαίσθητο τριχωτό με τάση πιτυρίδας

# BAIN PURETÉ ANTI – PELLICULAIRE ME PIROCTONE OLAMINE + σαλικυλικό οξύ

Aντιπιτυριδικό εξυγιαντικό σαμπουάν, απομακρύνει αμέσως τις ορατές νιφάδες από το τριχωτό, καθαρίζοντας απαλά την τρίχα, την καταπραΰνει και αναζωογονεί.

ΛΟΥΣΙΜΟ για ξηρό, ευαίσθητο τριχωτό με τάση πιτυρίδας

# BAIN CRÈME ANTI-PELLICULAIRE ΜΕ PIROCTONE OLAMINE + σαλικυλικό οξύ

Αντιπιτυριδικό ενυδατικό σαμπουάν που νυδατώνει το τριχωτό και τα μαλλιά και απομακρύνει την πιτυρίτιδα.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

# FONDANT APAISANT ESSENTIEL ΜΕ ΣΑΛΙΚΥΛΙΚΟ ΟΞΥ+ BIFIDUS

Καταπραϋντικό μαλακτικό για εύκολο ξεμπέρδεμα για ξηρά ευαίσθητα μαλλιά με τάση πιτυρίδας
Προσφέρει ενυδάτωση και μειώνει τη δυσφορία, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τον επιδερμικό φραγμό του τριχωτού. Αφήνει τα μαλλιά 97% πιο ενυδατωμένα και με ανάλαφρη αίσθηση, χωρίς να τα βαραίνει.

# MASQUE REVITALISANT ESSENTIEL ΜΕ ΣΑΛΙΚΥΛΙΚΟ ΟΞΥ + ΣΚΟΥΑΛΕΝΙΟ

Μάσκα εντατικής αναζωογόνησης για ταλαιπωρημένα μαλλιά με τάση πιτυρίδας που προσφέρει εντατική θρέψη για πιο δυνατά μαλλιά με 2x περισσότερη λάμψη.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ

#SÉRUM CELLULAIRE NUIT ANTI-PELLICULAIRE INTENSIF
ΜΕ PIROCTONE OLAMINE + ΣΑΛΙΚΥΛΙΚΟ ΟΞΥ + BIFIDUS

Εντατικός ορός νυκτός διάρκειας 8 ωρών. Δρα στη διάρκεια της νύχτας, τις ώρες που είναι πιο ευνοϊκές για την κυτταρική ανάπλαση. Για μακροχρόνια αποτελεσματικότητα, υποστηρίζει τη ρύθμιση της κυτταρικής ανανέωσης.

Για να μην μιλήσω για το μεθυστικό άρωμα της Symbiose, με νότες εσπεριδοειδών, που προσφέρει αυτήν ακριβώς την τονωτική δόση αυτοπεποίθησης που λαχταρά η σύγχρονη γυναίκα . Που σου θυμίζει πως κάνεις όχι μόνο ένα θεραπευτικό αλλά και ένα πολυτελές τελετουργικό στα μαλλιά σου!

Ένα ταξίδι αισθήσεων με μανταρίνι, σαγκουίνι, γιασεμί και το απαλό αιθέριο έλαιο Καυτερής Πιπεριάς.

Πρέπει να ζήσετε asap αυτήν την μοναδική εμπειρία περιποίησης μαλλιών και να κάνετε ένα αξέχαστο δώρο στον εαυτό σας. Εγώ πραγματικά εντυπωσιάστηκα με τη νέα σειρά SYMBIOSE και είμαι σίγουρη και εσείς! Βρείτε το κοντινότερο κομμωτήριο ώστε να γνωρίσετε από κοντά την SYMBIOSE hair routine και να εκπαιδευτείτε ώστε την επόμενη φορά, εάν θέλετε, να την κάνετε και σπίτι σας!

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα αλλά και την χρήση τους επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Kérastase .

Μια ματιά ακόμα: Πως μια διάσημη Αγγλίδα TikToker αντέγραψε το iconic μακιγιάζ με τα κρύσταλλα της Doja Cat -ΒΙΝΤΕΟ!

Keywords
Τυχαία Θέματα