Πέθανε κι άλλος πρωταγωνιστής του «Beverly Hills, 90210»

Μετά το θάνατο του ηθοποιού Luke Perry, που συγκλόνισε όλους τους θαυμαστές της τηλεοπτικής σειράς «Beverly Hills, 90210» της δεκαετίας του 1990, ακόμη ένας ηθοποιός της έφυγε από τη ζωή.

Ο λόγος για τον Jed Allan, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 84 ετών και υποδυόταν τον πατέρα του Ian Ziering.

Ο γιος του ηθοποιού, Rik Brown, ενημέρωσε για το θάνατό του με ανάρτηση σε σελίδα στο Facebook, αφιερωμένη στον πατέρα του, Jed Allan, όπου έγραψε:

«Με μεγάλη

μου λύπη δημοσιεύω τη θλιβερή είδηση του θανάτου του πατέρα μου, σήμερα. Πέθανε ήρεμα περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του και τους αγαπημένους του.»

Ο Allan ήταν γνωστός για τους πρωταγωνιστικούς του ρόλους ως Don Craig στη σειρά «Days of Our Lives», τον C.C. Capwell στην τηλεοπτική σειρά «Santa Barbara» αλλά και τον πατέρα του Steve Sanders στο «Beverly Hills, 90210».

Ο Ian Ziering, πρωταγωνιστής της σειράς «Beverly Hills, 90210» θέλησε να εκφράσει τη λύπη του, με μία ανάρτησή του στο Instagram, στην οποία έγραψε:

«Τόσο λυπηρό που έμαθα ότι χάσαμε άλλον έναν ηθοποιό του 90210. Είχα τη χαρά να συνεργαστώ με τον Jed Allan από το 1994 έως το 1999. Υποδύθηκε το Rush Sanders, τον πατέρα του Steve. Ένας τόσο καλός άνθρωπος με τον οποίο συνεργάστηκα. Θα λείψει.»


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

So sad to hear we’ve lost another 90210 castmate. I had the pleasure of working with Jed Allan from 94 to 99. He played Rush Sanders, Steve’s father. Such a great guy to work with, he will be missed. #ripjedallan

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ian Ziering (@ianziering) στις 10 Μάρ, 2019 στις 10:15 πμ PDT

Διαβάστε ακόμα:

Shopping Star: Το πρόσωπο – έκπληξη δίπλα στη Βίκυ Καγιά

Keywords
Τυχαία Θέματα