Πέτρος Φιλιππίδης: Τα πρώτα λόγια μετά την απόφαση του δικαστηρίου

Κρίσιμη ημέρα για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη ήταν η χθεσινή, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών ανακοίνωσε την ετυμηγορία του. Ο γνωστός ηθοποιός κρίθηκε ένοχος για τις δύο απόπειρες βιασμού και αθώος για τον βιασμό λόγω αμφιβολιών που προέκυψαν από τις καταθέσεις.

Μετά το πέρας των συνεδριάσεων, το δικαστήριο αποφάσισε ομόφωνα ότι στον Πέτρο Φιλιππίδη θα επιβληθεί ποινή κάθειρξης κατά συγχώνευση οκτώ ετών για τις δύο απόπειρες βιασμού. Ακόμα, στον ηθοποιό χορηγήθηκε αναστολή και έτσι αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς

όρους.

Ειδικότερα, ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι υποχρεωμένος μία φορά τον μήνα να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του ενώ του απαγορεύτηκε η έξοδος από την χώρα.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 9/2, η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου T-Live εξασφάλισε τις πρώτες δηλώσεις του ηθοποιού μετά την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. Η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού επικοινώνησε μαζί του και εκείνος ήταν φειδωλός στις δηλώσεις του, αποφεύγοντας να μπει σε λεπτομέρειες και να σχολιάσει γεγονότα.

«Ήμουν πάντα ελεύθερος. Και στη φυλακή όταν ήμουν ελεύθερος ήμουν. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, δεν μπορώ να εκφραστώ και το ξέρετε πολύ καλά το γιατί. Τελείωσε τώρα. Σας ευχαριστώ πολύ, να είστε καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Διαβάστε ακόμα:

 Φαίη! Η βιντεοκλήση -έκπληξη της Δανάης Μπάρκα στον αέρα του «Πρωινού μας»!

 Καλεσμένη στα Grammy αποκάλυψε το παρασκήνιο της έντασης μεταξύ Lopez – Affleck

 Καρολίνα Καλύβα: Η αποκάλυψη για τη σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο -«Το ήξεραν όλοι στην ομάδα -Έλαμψε με το μήνυμά μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα