Πέτρος Λαγούτης: Η αντίδρασή του, όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του με τη Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ

Η επίσημη πρεμιέρα της 3ης σεζόν του «Έτερος Εγώ» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 13/2 και η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» βρέθηκε εκεί και μίλησε με τους πρωταγωνιστές. Ανάμεσά τους ο Πέτρος Λαγούτης.

Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, όμως όταν η συζήτηση έφτασε στην προσωπική ζωή του, άλλαξε θέμα μη κρύβοντας την ενόχλησή του.

«Τον τελευταίο καιρό υπάρχουν όλο και πιο πολλά δημοσιεύματα που σας θέλουν ζευγάρι με τη συμπρωταγωνίστριά σας στους ”Παγιδευμένους”…», ήταν τα λόγια του δημοσιογράφου, με τον Πέτρο Λαγούτη να

τον διακόπτει, λέγοντας: «Ε μας είδε τώρα… Ήρθαμε εδώ για να μιλήσουμε για τη δουλειά μας… Άλλη ερώτηση…».

Ο Πέτρος Λαγούτης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς του ANT1 «Παγιδευμένοι» και η γνωριμία δεν άργησε να εξελιχθεί σε έρωτα. Οι δυο τους κατάφεραν να κρατήσουν τη σχέση τους για αρκετό καιρό μακριά από τη δημοσιότητα, ωστόσο πριν από λίγο καιρό μαθεύτηκε.

Ειδικότερα, ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» τους δύο ηθοποιούς κατά τη διάρκεια βόλτας τους στο κέντρο της πόλης. Το ζευγάρι επιθυμεί να μην απασχολεί τα Μέσα με την προσωπική ζωή του και αυτός είναι ο λόγος που αποφεύγει τις σχετικές ερωτήσεις.

Διαβάστε ακόμα:

 Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το δώρο στον Θέμη Σοφό για τον Άγιο Βαλεντίνο

 Σασμός: Ένα αγαπημένο πρόσωπο της Στέλλας έρχεται αντιμέτωπο με ολέθριες συνέπειες

 Αργύρης Πανταζάρας: Η απάντηση στους συναδέλφους του που θέλουν να γίνουν… «σαν τον Πανταζάρα»

Keywords
Τυχαία Θέματα