Ποια casual outerwear θα φορέσουμε ξανά και ξανά μέσα στο Φθινόπωρο

Όσον αφορά το ντύσιμο για τους πιο κρύους μήνες, η εύρεση του τέλειου outerwear που συνδυάζει στιλ και άνεση μπορεί να είναι μια πρόκληση. Ωστόσο, τα casual εξωτερικά ενδύματα έχουν αναδειχθεί ως δημοφιλής επιλογή για άτομα που αναζητούν μια ευέλικτη και μοντέρνα επιλογή. Είτε κάνετε δουλειές, είτε συναντάτε φίλους για μια χαλαρή έξοδο, είτε απλώς απολαμβάνετε μια χαλαρή βόλτα, τα casual outerwear είναι η ιδανική επιλογή για να σας κρατήσουν ζεστή και κομψή.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα των casual outerwear είναι η ικανότητά τους να συνδυάζονται αβίαστα με διάφορα ρούχα. Από τζιν

και μπλουζάκια μέχρι φορέματα και φούστες, τα συγκεκριμένα jackets συμπληρώνουν κάθε σύνολο, καθιστώντας τα must-have σε κάθε γκαρνταρόμπα. Η ευελιξία του σάς επιτρέπει να δημιουργείτε διαφορετικές εμφανίσεις, είτε προτιμάτε ένα χαλαρό look είτε μια πιο προσεγμένη εμφάνιση.

Η Chiara Ferragni μας δίνει μια επιλογή που πολύ μας αρέσει. Η γνωστή influencer διαλέγει ένα κολεγιακό jacket και το συνδυάζει με τζιν παντελόνι δημιουργώντας ένα υπέροχο casual look.

View this post on Instagram

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni)

Ένα vinyl jacket αποτελεί επίσης μια καλή λύση για ένα πιο casual statement look. Η Chiara επιλέγει το δικό της σε έντονο ροζ χρώμα και το ταιριάζει με ασορτί τοπ και παντελόνι.

View this post on Instagram

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni)

Οι ζακέτες είναι επίσης αγαπημένο φθινοπωρινό outerwear και η Chiara επιλέγει ένα πιο σέξι look για να προσθέσει αυτό το πανωφόρι στα everyday look της. Συγκεκριμένα τη φοράει αντί για τοπ και τη συνδυάζει με λευκό παντελόνι.

View this post on Instagram

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni)

Τα bomber jackets κάνουν ένα απίστευτο comeback, όπως είδαμε και σε πολλά show στις εβδομάδες μόδας ανά τον κόσμο.

View this post on Instagram

A post shared by

Keywords
Τυχαία Θέματα