Πόλεμος στο Ισραήλ: Συγκλονίζει 20χρονη για τη γιαγιά της -Την έσφαξαν και ανέβασαν βίντεο από την δολοφονία της στο Facebook της

Για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα συνεχίζονται οι συγκρούσεις σε Ισραήλ και Γάζα, με βομβαρδισμούς να σημειώνονται τόσο στα ισραηλινά όσο και στα παλαιστινιακά εδάφη.

Στην εκπομπή «T-Live» και στην Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε την Πέμπτη 12/10 η 20χρονη Μορ, η οποία συγκλόνισε μιλώντας για την γιαγιά της που σφάχτηκε από τους τρομοκράτες που στη συνέχεια δημοσίευσαν στο προφίλ της στο Facebook

βίντεο από την δολοφονία της.

«Ξύπνησα το Σάββατο το πρωί από τις σειρήνες του πολέμου. Επικοινώνησα με τη γιαγιά μου για να επιβεβαιώσω ότι έχει μπει στο καταφύγιο, όπως είχα κάνει εγώ και η οικογένειά μου. Όταν βγήκαμε από το καταφύγιο, η θεία μου τηλεφώνησε στη μητέρα μου και της είπε να μπει στο Facebook. Η μαμά μου από το σοκ δεν μπορούσε να το κάνει, οπότε ανέλαβα να το ανοίξω εγώ.

Στον “τοίχο” της γιαγιάς μου, βρήκα το βίντεο της δολοφονίας της γιαγιάς μου και ήταν χειρότερο από ταινία τρόμου έχω δει. Ο τρομοκράτης τράβηξε τη γιαγιά μου να κείτεται στο πάτωμα μέσα στα αίματα. Φαίνονται τα σώματα και όχι τα πρόσωπα των τρομοκρατών στο βίντεο», είπε η Μορ αφήνοντας τους πάντες άφωνους και προκαλώντας δάκρυα στα μάτια μας.

«Η γιαγιά μου έμενε μόνη της. Δεν είχε όπλο και της άρεσε να κάνει βόλτες έξω από το σπίτι της στο χωριό. Ήταν μία τυπική γιαγιά», πρόσθεσε στη συνέχεια για την πολυαγαπημένη της γιαγιά.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Νίκος Φλωρινιώτης: «Έτσι μας εξασφάλισε ο πατέρας μου -Θα είχε μεγαλύτερη περιουσία αν δεν…»

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η απάντησή του όταν ρωτήθηκε αν είναι έτοιμος να προχωρήσει στην προσωπική του ζωή

Μαίρη Συνατσάκη: Η απάντηση στο χειρότερο μήνυμα που της έχουν στείλει μέχρι σήμερα -«Με τσάκισε»

Keywords
Τυχαία Θέματα