Πρεμιέρα για την Ελένη Τσολάκη! Τα πρώτα λόγια της και η έκπληξη του συζύγου της

Η Ελένη Τσολάκη είπε την πρώτη καλημέρα στους τηλεθεατές του OPEN μέσα από την πρωινή καθημερινή εκπομπή της αυτή τη φορά με τίτλο «Πρωινό ΣουΣου». Ντυμένη στα κόκκινα και με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη, η παρουσιάστρια υποδέχτηκε το κοινό στο τεράστιο πλατό της, μη κρύβοντας τη χαρά της γι’ αυτό το νέο βήμα.

Η Ελένη Τσολάκη έκανε πρεμιέρα στην πρωινή ζώνη του OPEN

«Καλημέρα! Αυτό είναι το “Πρωινό ΣουΣου” εδώ στο OPEN! Με μεγάλο χαμόγελο είμαστε εδώ για να σας πούμε την πιο ζεστή, την πιο όμορφη και την πιο αληθινή καλημέρα»,

ήταν τα πρώτα λόγια της Ελένης Τσολάκη, η οποία παρά το άγχος της πρεμιέρας δεν έχασε τη θετική διάθεσή της.

«Το άγχος της πρεμιέρας είναι πάντα κάτι που υπάρχει. Το χτυποκάρδι, η ταχυπαλμία μας συνοδεύουν πάντα όσα χρόνια κι αν περάσουν. Από την άλλη, χθες το πρωί που έφτασα εδώ και μπήκα και είδα αυτό το σπίτι και ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί είναι υπέροχο! Είναι η πρώτη φορά που είμαι μέλος μιας τόσο όμορφης οικογένειας. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που δούλεψαν γι’ αυτό και είναι τόσο ζεστό.

Από αυτό το σπίτι θα μπούμε στο δικό σας σπίτι και θα δώσουμε όσα αισθανόμαστε. Αυτό το άγχος των πρώτων ημερών έγινε συγκίνηση, χαρά και ευγνωμοσύνη. Αυτή τη χαρά θα ήθελα να σας τη μεταδώσω, αυτούς τους δύσκολους καιρούς ένα χαμόγελο, η αισιοδοξία και λίγο φως μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητά μας. Θα γίνουμε μια ωραία παρέα», συνέχισε η Ελένη Τσολάκη.

Έπειτα, η Ελένη Τσολάκη παρουσίασε τους συνεργάτες της, Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, Νίκο Γεωργιάδη, Δημήτρη Μηλιόγλου και τη Μαίρη Αυγερινοπούλου.

Εκτός από την ανθοδέσμη από τη διοίκηση του OPEN, η Ελένη Τσολάκη έλαβε και ένα μπουκέτο από τον σύζυγό της, Παύλο Πετρουλάκη. «Θα ανοίξω και αυτά. Είναι τα λουλούδια της καλής επιτυχίας κάθε χρόνου. Είναι από τον Παύλο μου. Ευχαριστώ», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα:

 Μαίρη Χρονοπούλου: Σε κωματώδη κατάσταση στην εντατική – Κρίσιμες οι επόμενες ώρες

 Ελένη Τσολάκη: Αυτό είναι το απαράδεκτο σχόλιο που έχει ακούσει επειδή δεν έχει κάνει παιδί

 Έγκυος η Αφροδίτη Σκαφίδα! Πατέρας για πέμπτη φορά ο Πύρρος Δήμας

Keywords
Τυχαία Θέματα