Πρω1νό: Βρέθηκαν τα 20.000 ευρώ για την εγγύηση του Πέτρου Φιλιππίδη -Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Mε τη δίκη του στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού να είναι σε εξέλιξη, ο Πέτρος Φιλιππίδης έμαθε στο δωμάτιο του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας την απόφαση δικαστών και ενόρκων για αποφυλάκιση με όρους, λίγο πριν συμπληρώσει 12 μήνες στις φυλακές. Την ίδια στιγμή, ο ηθοποιός αναμένει την έγκριση των γιατρών για να πάρει εξιτήριο μετά το ελαφρύ εγκεφαλικό που υπέστη.

Σήμερα το πρωί 4/7, η Μπέσσυ Αντωνάκη αποκάλυψε μέσα από το Πρω1νό ότι βρέθηκε η εγγύηση (20.000 ευρώ) για την αποφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Επιπλέον, η δημοσιογράφος

του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε και στην κατάσταση της υγείας του, τονίζοντας πως είναι σταθερή και θα χρειαστεί να κάνει κάποιες ακόμα εξετάσεις προκειμένου οι γιατροί να κρίνουν αν θα του δώσουν εξιτήριο.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι οι γιατροί δεν επιβεβαίωσαν πως θα υποβληθεί σε κάποιο χειρουργείο και ότι υπηρξε υπερβολή στα όσα γράφτηκαν για την εξέλιξη της υγείας του.

Διαβάστε ακόμα:

Βαρβάρα Κίρκη για Θέμη Αδαμαντίδη: «Συνέχεια με χτυπούσε από ζήλεια – Δεν έφυγα νωρίτερα γιατί…»

Εύη Ιωαννίδου – Ίνο Φάις: Τίτλοι τέλους στη σχέση τους -Η αποκάλυψη της Μαρίας Καλάβρια

Γιώργος Λιανός: Επέστρεψε στην Ελλάδα για τον τελικό του Survivor -Οι πρώτες δηλώσεις και ο εκνευρισμός του για το “All Star”

Keywords
Τυχαία Θέματα