Πρώην παίκτης του «Survivor» έκανε δοκιμαστικό για το «Breakfast@Star»

Πρώην παίκτης του δεύτερου κύκλου του «Survivor» έκανε δοκιμαστικό για το «Breakfast@Star» και το αποκάλυψε ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Ο λόγος για τον Χάρη Γιακουμάτο, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» και αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στο εν λόγω γεγονός αλλά και στις τηλεοπτικές προτάσεις που… δεν είχε.

Παράλληλα, ο ίδιος τόνισε πως το νέο ριάλιτι επιβίωσης που θα γίνει θα πάει καλύτερα από το «All Star», καθώς ο κόσμος θέλει να δει κάτι καινούριο και φρέσκο.

«Έχω

περάσει το δοκιμαστικό για το “Breakfast@Star”, αλλά δεν έχω μιλήσει με κανέναν στην συνέχεια. Δεν είναι αλήθεια (σ.σ. ότι έκλεισα). Το έχω κάνει τρία χρόνια και με την Ναταλία Γερμανού και με την Ιωάννα Μαλέσκου.

Από εκεί και πέρα έχει ενδιαφέρον, μου αρέσει και θέλω να το κάνω με τον τρόπο μου. Ό,τι προκύψει. Φέτος όχι δεν είχα άλλες τηλεοπτικές προτάσεις. Αναμένω να δω τι θα γίνει γιατί ακούω ότι θα ξεκινήσουν πάρα πολλές εκπομπές», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, ο Χάρης Γιακουμάτος είπε: «Νομίζω ότι το “Survivor” που θα γίνει θα πάει καλύτερα από το “All Star” γιατί ο κόσμος θα θέλει να δει το φρέσκο, το νέο αλλά και την αλληλεπίδραση με το παλιό και πως θα συνδυαστεί».

Φωτογραφία: Pexels

Διαβάστε ακόμα:

Άκης Παυλόπουλος: «Όταν πλησιάζεις στην σύνταξη, όλα αυτά είναι αστεία»

Αγγελική Νικολούλη: Με μαγιό και ψάθινο καπέλο στην παραλία -Φωτογραφία

Χρήστος Συριώτης: Συγκλονίζει για τη φωτιά στο Λουτράκι -«Μας ξύπνησαν άσχημες μνήμες, η κατάσταση ήταν αποπνικτική»

Keywords
Τυχαία Θέματα