Ράνια Θρασκιά για τις εκλογές: «Φοβάμαι, ξυπνάω και κοιμάμαι με πόνο στο στομάχι»

Η Ράνια Θρασκιά βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό μας» και μίλησε στη Φαίη για την απόφασή της να κατέβει στις εκλογές ως υποψήφια στην Α’ Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η δημοσιογράφος και σύμβουλος ψυχικής υγείας αποκάλυψε πως η αρχική πρόταση ήταν να κατέβει στην Αθήνα,

ωστόσο εκείνη αντιπρότεινε τη Θεσσαλονίκη, που αποτελεί τον τόπο που κατάγεται και αγαπά ιδιαίτερα, πρόταση που έγινε αποδεκτή από τον Αλέξη Τσίπρα.

«Φοβάμαι πολύ. Τρέμω. Δεν θυμάμαι ποτέ να έκανα κάτι χωρίς παράλληλα να με ακολουθεί ο φόβος. Βέβαια, δεν θυμάμαι και ποτέ να με σταμάτησε ο φόβος. Είμαι τρομοκρατημένη, ξυπνάω και κοιμάμαι με πόνο στο στομάχι.

Φοβάμαι μην απογοητευτώ, μην έκανα λάθος, μήπως δεν μπορέσω να προσφέρω αλλά από την άλλη, η ελπίδα ότι μπορεί να υπάρχει δρόμος ανοιχτός για κάνω κάτι καλύτερο με κάνει να αντέχω να στέκομαι δίπλα στον φόβο και να τον κοιτάω», εξομολογήθηκε η Ράνια Θρασκιά.

Σχετικά με τις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχτηκε φέτος και τα παιδιά της, η Ράνια Θρασκιά δήλωσε: «Κάτι είχε ειπωθεί για να επιστρέψω φέτος στην τηλεόραση αλλά δεν υπήρξε συνέχεια γιατί στο κέντρο εργάζομαι και Σάββατο, οπότε γενικά δεν θα μπορούσα. Οπωσδήποτε διατηρώ και κάποιες ώρες μέσα στην ημέρα για τα παιδιά μου. Ο Διονύσης είναι στην εφηβεία, ο Κωστής ακολουθεί».

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor All Star: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί στο σημερινό επεισόδιο

 Αποκάλυψη Καλλιακμάνη για Καραϊβάζ: «Το γραφείο τελετών έβρισκε σφαίρες ακόμα και μέσα στο πουκάμισό του»

 Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Οι αινιγματικές δηλώσεις μετά τις φήμες χωρισμού από τον Στάθη Σχίζα

Keywords
Τυχαία Θέματα