Ρεγγίνα Μακέδου: Πέρσι έκανε χημειοθεραπεία, φέτος ξεκίνησε σέρφινγκ -Το μήνυμά της

Η Ρεγγίνα Μακέδου έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο και βγήκε νικήτρια. Η ιστορία της γνωστής αθλήτριας έχει συγκινήσει το πανελλήνιο, ενώ το θάρρος που δείχνει όλο αυτό το διάστημα έχει προκαλέσει δάκρυα στα μάτια πολλών ανθρώπων που την ακολουθούν και στέκονται δίπλα της.

Αυτή τη φορά, η Ρεγγίνα Μακέδου θέλησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να στείλει ένα νέο  μήνυμα σε όσους νοσούν από σοβαρά προβλήματα υγείας, με αφορρμή το γεγονός πως πέρσι

τέτοιες μέρες έκανε χημειοθεραπεία ενώ φέτος ξεκίνησε το σέρφινγκ.

Όσα είπε η Ρεγγίνα Μακέδου στο βίντεο  που δημοσίευσε

«Σήμερα με αυτό το βίντεο θέλω να σου δείξω ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Θα σου δείξω φωτογραφίες και βίντεο από πέρυσι, αυτή την εποχή. Πού ήμουν και πώς. Και θα σου δείξω τι έκανα σήμερα», ακούγεται να λέει στους followers της η Ρεγγίνα Μακέδου, ενώ στη λεζάντα της ανάρτησή της έγραψε: «Αυτό το βίντεο είναι για να πιστέψεις ότι μπορείς!!! Είναι για να δεις εσυ που τώρα παλεύεις όσο και αν φαίνεται ακατόρθωτο μπορείς να κανεις πράγματα που ποτε δεν έκανες!!! Αυτή την μια εβδομάδα ένιωσα πάλι δυνατή!!! Ένιωσα ότι μπορώ!!! Και αν στην αρχή τα πόδια μου έτρεμαν, και με το ζόρι ήμουν με τα γόνατα στην σανίδα, σκέφτηκα ότι ένα χρόνο πριν με το ζόρι περπατούσα… και φέτος τελικά είμαι όρθια πάνω σε μια σανίδα μαθαίνοντας wing foil!!!! Πίστη!!!! Ευχαριστώ».

Δείτε παρακάτω τη σχετική δημοσίευσή της: 

View this post on Instagram

A post shared by Regina Makedou (@regina_makedou)

Διαβάστε ακόμα:

Βίκυ Καγιά: Επιστρέφει στην τηλεόραση; Η πρόταση από τον ANT1

Αιμίλιος Χειλάκης: «Όλοι αυτοί έχουν μπει στην προσωπική μου μαύρη λίστα»

Φαίη: «Είχα κάνει πρόταση στην Άννα Ζηρδέλη να είναι στην ομάδα μας»

Keywords
Τυχαία Θέματα