Ρίζα στα μαλλιά: Ήρθε η ώρα να την ξεχάσετε αρκεί να έχετε στο νεσεσέρ σας το κατάλληλο προϊόν

Ρίζα: Αυτή η ταλαιπωρία. Για κάποιες τυχερές κάθε 6-8 εβδομάδες. Για τις υπόλοιπες, όπως εγώ για παράδειγμα, σε λιγότερο από ένα μήνα. Και αν δεν πιάνουν τα χέρια μας πρέπει να κλείνουμε ραντεβού με κομμωτή μας συχνότερα απ’ ότι με την κολλητή μας για καφέ. Και κάπως έτσι ξοδεύουμε αρκετά χρήματα και χάνουμε πολύτιμο χρόνο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @wella στις 1 Δεκ, 2019 στις 11:01 πμ PST

Ναι, η ρίζα

είτε είναι στο σκούρο φυσικό χρώμα, είτε είναι με τα πρώτα λευκά μας ενοχλεί. Και φυσικά χαλάει το hair look αφού τις περισσότερες φορές δείχνει απεριποίητο ακόμη κι όταν έχουμε δημιουργήσει υπέροχους κυματισμούς ή μαι sleek, χαμηλή αλογοουρά.

Γι’ αυτό όμως είμαστε εμείς εδώ. Να σας δώσουμε τη λύση.

Την επόμενη φορά λοιπόν που η ρίζα θα κάνει και πάλι την εμφάνιση της μην επικοινωνήσετε με τον haircolorist αμέσως. Μπορείτε να περιμένετε τουλάχιστον μία εβδομάδα. Ίσως και λίγο περισσότερο. Αρκεί να έχετε στο νεσεσέρ σας το κατάλληλο προϊόν.

Πρόκειται για το νέο Rοοt Touch Up 3, ένα σπρέι για άμεση κάλυψη της ρίζας. Λίγα ψεκάσματα στην ρίζα αρκούν και σε μόλις 3 δευτερόλεπτα είστε έτοιμες. Εκείνο που κάνει το Rοοt Touch Up 3 να ξεχωρίζει είναι η αδιάβροχη φόρμουλα και το πολύ πρακτικό του μέγεθος των 75ml που θα γίνει το μυστικό όπλο κάθε γυναίκας. Επιπλέον, δεν περιέχει αμμωνία και υπεροξείδια, προστατεύοντας και διατηρώντας έτσι τα μαλλιά σας υγιή. Θα το βρείτε σε 6 αποχρώσεις. 

Όποιο κι αν είναι το χρώμα που έχει βγει στη ρίζα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το αντίστοιχο σπρέι. Απλώστε το από απόσταση μερικών εκατοστών και είστε έτοιμες. Απομακρύνετε με το λούσιμο, αλλά και αν βουρτσίσετε καλά τα μαλλιά σας.

Διαβάστε ακόμη:

Τα ωραιότερα και πιο λαμπερά nail looks θα τα αποκτήσετε πριν έρθουν τα Χριστούγεννα

Το blush που θα χαρίσει δροσερή και υγιή όψη σε όλο το πρόσωπο -Δείτε τα ωραιότερα!

Keywords
Τυχαία Θέματα