Ρούλα Κορομηλά: «Δεν έχω απολύσει ποτέ κανέναν» – Οι δύο γάμοι και η συνάντηση με τη Μενεγάκη

Η Ρούλα Κορομηλά κάθισε στην πολυθρόνα του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2night show» και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στις επαγγελματικές σχέσεις της, δηλώνοντας πως ποτέ δεν έχει απολύσει κανέναν, στην προσωπική ζωή της αλλά και στην τηλεοπτική συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη.

Για τις επαγγελματικές συνεργασίες της: «Δεν έχω απολύσει κανέναν. Δεν έχω απολύσει

κανέναν απολύτως. Μπορεί να έχω διαφωνήσει, μπορεί να έχουμε νευριάσει όπως γίνεται σε κάθε χώρο εργασιακό, να έχουμε φωνάξει αλλά δεν έχω απολύσει κανέναν. Δεν μπορώ να κοιμηθώ εγώ.

Την ώρα που μπορεί να τσακωθούμε, μετά μπορεί να πάω στο μπάνιο και να κλαίω. Είμαι και στις σχέσεις μου έτσι. Όπως λειτουργώ στη διαπροσωπική μου σχέση, έτσι λειτουργώ και στην επαγγελματική. Δηλαδή αν σπάσει το βάζο, δεν θέλω να το ξανακολλήσω γιατί αν το ξανακολλήσω, θα φαίνεται γύρω γύρω η ρωγμή. Δεν μπορώ να κάνω πράγματα που δεν τα αισθάνομαι πραγματικά».

Για την προσωπική ζωή της και τους γάμους της: «Στις σχέσεις μου βίωνα καταστάσεις όπως κάθε γυναίκα. Ερωτευόμουν, στενοχωριόμουν αλλά είχε τη δύναμη να το ξεπεράσω και να πάω παρακάτω.Παντρεύτηκα δυο φορές. Έζησα τον γάμο πολύ ωραία. Πέρασα πολύ ωραίες στιγμές, πέρασα και δυσάρεστες στιγμές. Δεν έχει τύχη να μιλήσω.

Κατά έναν περίεργο λόγο όταν χωρίζω δεν ξανασυναντώ ποτέ αυτόν τον άνθρωπο… Δεν τυχαίνει αλλά θέλω να είναι καλά… Τώρα δε θα ξαναπαντρευόμουν. Βαριέμαι. Βαριέμαι να σκέφτομαι αν μου έστειλε μήνυμα, τι είπε, να ψάχνω κινητά, να παντρευτώ… Τα έχω κάνει αυτά, τώρα βαριέμαι… Βέβαια, πιστεύω ότι όποιος ερωτεύεται, ανανεώνεται».

Για τη συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της: «Στην Ελένη πέρασα τέλεια. Γελάσαμε πάρα πολύ. Είχαμε να πούμε πολλά και μπροστά και πίσω από την κάμερα. Μοιραζόμαστε ιστορίες και καταστάσεις που δεν έχουν ζήσει νέα παιδιά. Εμείς οι παλιότεροι είμαστε “χορτασμένοι”».

Διαβάστε ακόμα:

 Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 2/2

 Βαρύ πένθος για τον Γιώργο Βαγιάτα: Πέθανε η μαμά του σε ηλικία 59 ετών

 Ιωάννα Τούνη: Μας δείχνει πώς είναι το σώμα της 23 ημέρες μετά τη γέννηση του γιου της -Βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα