Πριγκίπισσα Diana: Το πατρικό της ενοικιάζεται

18:43 7/10/2023 - Πηγή: InStyle

To Αlthorp House, όπως ονομάζεται, ενοικιάζεται μέσω του Elysian Estates, μιας πλατφόρμας αντίστοιχης με το Airbnb που περιλαμβάνει πολυτελείς ιδιοκτησίες στη Βρετανία.

Το καλοκαίρι του 2023, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δουν το σπίτι της παιδικής ηλικίας της πριγκίπισσας Νταϊάνα στο Althorp House, καθώς οι χώροι και τα κρατικά δωμάτια ήταν ανοιχτά για το κοινό που πλήρωνε το εισιτήριο εισόδου.

Πριγκίπισσα
Diana: Η συγκινητική φωτογραφία που μοιράστηκε ο αδελφός της τιμώντας τη μνήμη της

Ωστόσο, τώρα κοινοποιήθηκε ότι λίγοι πολύ εκλεκτοί μπορούν να έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν το ιστορικό κτήριο σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, νοικιάζοντας ολόκληρο το ακίνητο για διαμονή.

Το Althorp House, στο οποίο μετακόμισε η Diana το 1975 όταν ήταν 14 ετών και ο πατέρας της έγινε Earl Spencer, είναι καταχωρημένος στον ιστότοπο της Elysian Estates. Η επιχείρηση λέει ότι παρέχει πολυτελή ενοικιαζόμενα ακίνητα αποκλειστικής χρήσης σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Το κτήμα Althorp είναι ιδιωτική έκταση 50.000 στρεμμάτων στο Northamptonshire στα East Midlands της Αγγλίας, και ανήκει στην οικογένεια από το 1508 όταν οι πρώτοι Σπένσερς αγόρασαν τη γη από τα έσοδα των επιχειρήσεών τους ως εκτροφείς προβάτων. Περιλαμβάνει δασικές εκτάσεις, εξοχικές κατοικίες και αγροκτήματα. Διαφημίζεται ότι φιλοξενεί 54 επισκέπτες σε 32 υπνοδωμάτια και 25 μπάνια με αίθουσα παιχνιδιών, σνούκερ και περιποιήσεις σπα.

«Το Althorp είναι πραγματικά ένας από τους πιο εντυπωσιακούς, πολυτελείς και αποκλειστικούς χώρους στο Ηνωμένο Βασίλειο», αναφέρει η ιστοσελίδα της Elysian Estates. «Το πατρογονικό σπίτι της οικογένειας Spencer και το σπίτι της παιδικής ηλικίας της πριγκίπισσας Νταϊάνα, το Althorp είναι φρουρός στο τεράστιο ιδιωτικό του κτήμα, ένα υπέροχο εξωτερικό που ταιριάζει με την ομορφιά του γύρω πάρκου». Οι τιμές, που είναι διαθέσιμες μόνο κατόπιν αιτήματος, περιλαμβάνουν υπηρεσία μπάτλερ, ιδιωτικούς σεφ, υπηρεσία καθαριότητας και υπηρεσία θυρωρού. Η Elysian Estates λέει ότι το ακίνητο είναι διαθέσιμο για αποκλειστική χρήση για επισκέπτες που μπορεί να επιθυμούν να μείνουν για “μία νύχτα ή εκατό“.


Να θυμίσουμε πως ο τάφος της πριγκίπισσας Νταϊάνα βρίσκεται στο κτήμα Althorp, που βρίσκεται σε ένα νησί στη μέση μιας λίμνης, αλλά εφέτος το καλοκαίρι δεν ήταν προσβάσιμος στο κοινό.

Πριγκίπισσα Diana: H συγκινητική ανάρτηση του αδελφού της για την 26η επέτειο του θανάτου της

Στην κύρια κατοικία, που απλώνεται σε 550 στρέμματα, κατοικεί ο κόμης Ερλ Τσαρλς Σπένσερ, ο μικρότερος αδερφός της Νταϊάνα, ο οποίος και διαχειρίζεται το κτήμα των 13.000 στρεμμάτων και συχνά δημοσιεύει ενημερώσεις στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης για την ιστορία του.

Πολυτέλεια και ιστορία συναντιούνται στην εκθαμβωτική έπαυλη, που όπως διαφημίζει το Elysian Estates, «προσφέρει απαράμιλλα επίπεδα υπηρεσιών, ιδιωτικότητας και πολυτέλειας και ανταγωνίζεται τα καλύτερα ακίνητα οπουδήποτε στον κόσμο, ωστόσο διατηρεί μια αληθινά φιλόξενη και οικεία αίσθηση που καθιστά το Althorp τόσο ξεχωριστό».

Keywords
Τυχαία Θέματα