Μάριος Καπότσης: «Είμαι έτοιμος να γίνω μπαμπάς»

Ο Μάριος Καπότσης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και στη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Σαριγιάννη, όπου -μεταξύ άλλων- αποκάλυψε πως είναι έτοιμος να γίνει μπαμπάς. Ο σύζυγος της Κόνι Μεταξά εξομολογήθηκε επίσης πως έναν χρόνο μετά τον γάμο του με την αγαπημένη του, δεν έχει αλλάξει τίποτα στη σχέση τους και πως όλα είναι το ίδιο ωραία και ονειρεμένα.

Παράλληλα, ο Μάριος Καπότσης απάντησε και για τα σχόλια που δέχεται κατά καιρούς στο διαδίκτυο η Κόνι Μεταξά αναφορικά με τα κιλά της, ενώ αποκάλυψε

και την άγνωστη τηλεοπτική πρόταση που δέχτηκαν μαζί πέρσι το καλοκαίρι.

Όσα είπε ο Μάριος Καπότσης στην εκπομπή του Mega

«Μετά τον γάμο δεν έχει αλλάξει τίποτα στη σχέση μας με την Κόνι. Είναι σαν να μην παντρευτήκαμε. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο νομίζω ότι, αυτή είναι η φυσική εξέλιξη, να παντρεύεσαι και να κάνεις ενδεχομένως ένα παιδί, στο μέλλον. Σίγουρα όταν θα νιώσουμε έτοιμοι η Κωνσταντίνα κι εγώ, ελπίζω ότι θα προχωρήσουμε και θα είμαστε από τους τυχερούς και θα κάνουμε ένα παιδάκι. Είμαι έτοιμος να γίνω μπαμπάς, κοντεύω τα 33. Στο προσεχές μέλλον πιστεύω θα έρθει και το παιδί», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Τα social media είναι ένα μέρος που ο καθένας μπορεί να γράψει ό,τι θέλει. Θα πάρει κιλά, θα χάσεις κιλά. Αυτά που λένε στην Κόνι πιστεύω είναι φυσιολογικά γιατί είναι στη δημοσιότητα. Πρέπει να το διαχειρίζεσαι. Η Κωνσταντίνα νομίζω το κάνει με τον καλύτερο τρόπο.

Είναι πάρα πολύ αληθινή και δεν κρύβεται. Καμιά φορά αυτό της στοιχίζει, τα λέει όπως θα τα έλεγε σε μια παρέα. Η Κόνι μέσα στο σπίτι είναι πολύ δραστήρια. Κάνει για σπίτι, που λένε. Τη βοηθάω κι εγώ. Έχει αρχές από την οικογένειά της που ταιριάζουν στις δικές μου. Με τον Λευτέρη Πανταζή έχω μια πολύ ιδιαίτερη σχέση, είναι πεθερός, μπαμπάς, φίλος».

Τέλος, ο Μάριος Καπότσης αποκάλυψε πως «πέρσι το καλοκαίρι υπήρξε ένα σενάριο να κάνουμε μια ταξιδιωτική εκπομπή αλλά δε προχώρησε».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Μπέττυ Μαγγίρα: Η εξομολόγηση για τις κόρες της και τον σύζυγό της -«Δεν θα προσπεράσω κάτι που μπορεί να επηρεάσει την σχέση μου με τον Δημήτρη»

Ανδρέας Φουστάνος για Νατάσα Θεοδωρίδου: «Ίσως αυτός είναι ο λόγος που δεν πικραθήκαμε ποτέ μεταξύ μας»

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Ούτε στην ίδια τη σύζυγό μου δεν έχω μιλήσει γι’ αυτό»

Keywords
Τυχαία Θέματα