Σάκης Τανιμανίδης: Τα παιχνίδια με τις δίδυμες κόρες του – «Μην με βλέπετε έτσι, κανονικά είμαι πολύ…»

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα μπορεί να έχουν ένα αρκετά απαιτητικό πρόγραμμα μέσα στην καθημερινότητά τους, ωστόσο οι δίδυμες κόρες τους -Αριάνα και Φιλιππα- αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά τους και πάντα φροντίζουν να περνούν πολύ χρόνο μαζί τους.

Μάλιστα, αρκετά συχνά οι δυο γονείς δημοσιεύουν στιγμιότυπα από τις δραστηριότητές τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Η αξιολάτρευτη φωτογραφία του Σάκη Τανιμανίδη με τις δίδυμες κόρες του

Αυτή τη φορά, ο παρουσιαστής του

«Dragon’s Den» δημοσίευσε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια αξιολάτρευτη φωτογραφία με τις μικρές πριγκίπισσές του, στην οποία τον βλέπουμε να παίζει μαζί τους στο σαλόνι του σπιτιού τους.

«Μη με βλέπετε έτσι…κανονικά είμαι πολύ “βαρύς” άντρας!», έγραψε με χιουμοριστική διάθεση στη λεζάντα της ανάρτησης ο Σάκης Τανιμανίδης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp)

Λίγο καιρό πριν οι κόρες του έρθουν στη ζωή, ο Σάκης Τανιμανίδης είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» και είχε προχωρήσει σε μια άκρως τρυφερή εξομολόγηση για το κεφάλαιο της οικογένειας.

«Η εικόνα της ευτυχίας είναι ένα σαλόνι με πολλά παιδιά που κάνουν φασαρία, με πολλά παιδιά και χαμόγελα. Το πρώτο χρονικό διάστημα μου φαίνεται δύσκολο για το πως θα προλαβαίνει η Χριστίνα. Και το δεύτερο που μου φαίνεται δύσκολο είναι η εφηβεία. Αν η κόρη μου γνώριζε κάποιον σαν εμένα στα 18 μου, θα της έλεγα “που πας με αυτόν τον κάγκουρα;”», είχε δηλώσει ο παρουσιαστής.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Ως γυναίκα έχω έρθει αντιμέτωπη με πολλές στερεοτυπικές προκαταλήψεις»

Καιρός: Έρχεται δεκαήμερο με συνθήκες καύσωνα – Ποιες περιοχές θα έχουν 39άρια

Συγκινεί ο Ηλίας Ψινάκης: «Τέτοιες μέρες μου την έκανες ξαφνικά»

Keywords
Τυχαία Θέματα