Σε αμηχανία ο Νίνο με τη «βροχή» ερωτήσεων για τη Josephine

Ο Νίνο και η Josephine είναι ζευγάρι, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγες εβδομάδες! Οι δύο τραγουδιστές μπορεί να επιθυμούσαν να διαφυλάξουν τη σχέση τους από τη δημοσιότητα, ωστόσο αυτή μαθεύτηκε κι έτσι τώρα όλοι γνωρίζουμε ότι είναι full in love!

Το βράδυ της Πέμπτης 20/4, ο Νίνο και ο Νικηφόρος έκαναν πρεμιέρα στο νυχτερινό μαγαζί Romeo και λίγο πριν από την έναρξη του προγράμματος, παραχώρησαν δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες. Οι καλλιτέχνες μίλησαν για τη συνεργασία και την πρεμιέρα

τους, μη κρύβοντας πως έχουν άγχος.

Παράλληλα, ο Νίνο δέχτηκε καταιγισμό… ερωτήσεων από τους δημοσιογράφους για την προσωπική ζωή του και ήρθε σε άβολη θέση, μη κρύβοντας την αμηχανία του. Ο τραγουδιστής μπορεί να βρίσκεται πάνω από 20 χρόνια στον χώρο του τραγουδιού, όμως ελάχιστες φορές έχει τοποθετηθεί δημόσια για τα προσωπικά του.

Κι ενώ, λοιπόν, οι ερωτήσεις έπεφταν «βροχή», ο Νικηφόρος ήταν αυτός που προσπάθησε να κρατήσει μια ισορροπία και να «σώσει» τον Νίνο από τα χέρια των δημοσιογράφων.

«Δεν ξέρω παιδιά αν θα έρθει η Ζόζεφιν. Σταμάτα… Αυτά. Είμαι πολύ καλά! Παιδιά να σας πω κάτι, δεν έχω μιλήσει ποτέ για αυτά, δεν είναι για εδώ μπροστά», αρκέστηκε να αναφέρει ο τραγουδιστής, χαμογελώντας αμήχανα.

Διαβάστε ακόμα:

 Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η περιπέτεια της παρουσιάστριας με τις… κατσαρίδες

 Γιώργος Παπαδάκης: Συγκινημένος στον αέρα του «Καλημέρα Ελλάδα» με τις ευχές για τη γιορτή του

 Αριστομένης Γιαννόπουλος: Ο πρώην σύζυγος της Παναγιώταρου είναι ξανά ερωτευμένος! Βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα