Σίσσυ Φειδά: Η εξομολόγηση για την εγκυμοσύνη της -«Δυσκολεύτηκα πολύ, είχα σοβαρό πρόβλημα»

Η Σίσσυ Φειδά και ο Γιώργος Ανδρίτσος παντρεύτηκαν στη Μύκονο τον Οκτώβριο του 2014 με κουμπάρους τον συνέταιρο του γαμπρού, Γιώργο Δραγουμάνο και τον τότε Υφυπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μια κόρη, τη Διώνη, η οποία γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2016.

Η γνωστή interior designer παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Hello και τη δημοσιογράφο Μαρία Κολλιάτσα και -μεταξύ άλλων-  αναφέρθηκε στο κεφάλαιο της μητρότητας και στη δύσκολη εγκυμοσύνη που είχε.

Η Σίσσυ Φειδά σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση

Πως είσαι ως μητέρα;

Είμαι η μητέρα που κοιτάζει την κόρη της και λιώνει. Είναι ένας ατελείωτος έρωτας, η αγάπη στη νιοστή. Είμαι οριακά αστεία γιατί κι άλλες έγιναν μάνες! Είμαι πολύ τυχερή και ευλογημένη που έχω ένα συζητήσιμο και καλό παιδί. Παρ’ όλα αυτά, όταν κάνει κάτι που δεν είναι σωστό, γίνομαι πολύ αυστηρή μαζί της,

Δυσκολεύτηκες στην εγκυμοσύνη σου;

Αρκετά, καθώς είχα σοβαρό πρόβλημα. Ωστόσο μου το ανταπέδωσε ο Θεός με ένα ευγενικό παιδί, με το οποίο μπορώ να συνεννοηθώ και το οποίο είναι η χαρά της ζωής μου.

View this post on Instagram

A post shared by Sissy Feida (@sissyfeida)

Πως φαντάζεσαι το μέλλον σου;

Όλες οι σκέψεις μου, η καθημερινότητα μου και ότι συμβαίνει στη ζωή μου έχουν να κάνουν με το παιδί μου. Το πρώτο που με απασχολεί και είναι πάντα στη σκέψη μου είναι η Διώνη και ότι την αφορά. Θέλω να είναι υγιής, να μορφωθεί και να είναι ευτυχισμένη. Προσπαθώ να το τιθασεύσω μέσα μου όλο αυτό, αλλά δεν είναι απλό. Ίσως οφείλεται στο ότι την έφερα στον κόσμο σε μεγαλύτερη ηλικία, ήμουν πιο συνειδητοποιημένη. Ευελπιστώ να είμαι υγιής, να συνεχίσω ότι κάνω με αγάπη και μεράκι, να έχω έμπνευση και να είμαι παράδειγμα για το παιδί μου και για όλους όσοι θέλουν να κυνηγήσουν τα όνειρά τους και αυτό που αγαπούν πραγματικά. Να έχω μια καλή πορεία και όσο αντέχω να δημιουργώ.

View this post on Instagram

A post shared by Sissy Feida (@sissyfeida)

Διαβάστε επίσης:

Χρήστος Μάστορας -MEΛΙSSES: Η έκπληξη σε πλανόδιο μουσικό και η sold out συναυλία στη Θεσσαλονίκη

Survivor All Star -Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Στόχος μας ήταν να αποχωρήσει η Σταυρούλα, έτσι κι έγινε»

Γιώργος Κοψιδάς: «Δεν είχα δουλειά, ήμουν άφραγκος, μου έδινε δανεικά και τάπερ η μάνα μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα