Σμαράγδα Καρύδη: Το απίθανο σκηνικό με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στο «Παρά πέντε» – «Δεν είχε πάρει χαμπάρι»

Η Σμαράγδα Καρύδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά. Η γνωστή ηθοποιός, μίλησε, μεταξύ άλλων, για το «Παρά πέντε», καθώς αποτελεί μια δουλειά – σταθμό για όλους τους πρωταγωνιστές.

Η παρουσιάστρια ρώτησε τη Σμαράγδα Καρύδη, αν θυμάται το πώς της έγινε η πρόταση για τον ρόλο της «Ντάλιας» και

τότε η ίδια είπε: «Θυμάμαι ότι μου πρότεινε ο Αντώνης Αγγελόπουλος τον ρόλο για το “Παρά πέντε” γιατί είχαμε κάνει μαζί δύο επεισόδια για το “Safe sex” και εκεί γνωριστήκαμε. Τρελάθηκα με αυτή την πρόταση γιατί έβλεπα τις “Σαββατογεννημένες” του Γιώργου Καπουτζίδη και ήμουν fan. Όταν το διάβασα είπα “ναι”. Ήταν καρμική σειρά για όλους. Ήταν μια μεγάλη επιτυχία!».

Στη συνέχεια, ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποκάλυψε ένα πολύ χιουμοριστικό και απρόσμενο περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Παρά πέντε», με πρωταγωνίστριες τη Σμαράγδα Καρύδη και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

«Εντάξει, δεν μπορούμε να το πούμε στον αέρα», τόνισε αρχικά η Σμαράγδα Καρύδη, ωστόσο ο Φώτης Σεργουλόπουλος περιέγραψε τι συνέβη: «Είναι ο cameraman κουμπάρος μιας ηθοποιού και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου λέει πράγματα ακατανόμαστα για εκείνη, και όταν το παίρνει χαμπάρι λέει την ατάκα…».

«Ε μα όμως είναι καταπληκτική, είναι υπέροχη ηθοποιός…», συνέχισε η Σμαράγδα Καρύδη και κατέληξε: «Δεν το είχε πάρει χαμπάρι και της έκανα νόημα για να το θυμηθεί».

Διαβάστε ακόμα:

 Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Στα γενέθλια του Κωνσταντίνου Βασάλου μετά τις φήμες χωρισμού

 Φώτης Σεργουλόπουλος: Ο απίστευτος λόγος που ασφάλισε τον γιο του στη Γαλλία

 Στέφανος Τσιτσιπάς: Το μήνυμα του πατέρα του, Απόστολου, μετά το σκηνικό στον αγώνα τένις

Keywords
Τυχαία Θέματα