Σοφία Μουτίδου: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν βγει στην εκπομπή του Μουτσινά

Η Σοφία Μουτίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι» το μεσημέρι της Τρίτης 1/11. Ο μήνας δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την ηθοποιό, αφού το πρωί υπέφερε από έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα με αποτέλεσμα να χρειαστεί να πάει στο νοσοκομείο.

Έτσι, τηλεφώνησε στον παρουσιαστή προκειμένου να τον ενημερώσει για την ενδεχόμενη απουσία της από  την εκπομπή, μιας και το ραντεβού τους ήταν προγραμματισμένο. «Με πήρε τηλέφωνο 11 το πρωί και ευτυχώς το σήκωσα. Βλέπω Σοφία Μουτίδου και προσπαθούσα

να σκεφτώ αν έχουμε κανονίσει κάτι», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Τότε, η Σοφία Μουτίδου πήρε τον λόγο και εξήγησε τι της συνέβη: «Πήγαινα στο νοσοκομείο έχοντας πολύ πόνο, μέχρι που σκέφτηκα ότι μπορεί να με κρατήσουν για χειρουργείο, είχα φοβερό γυναικολογικό πόνο. Μου είπαν ότι δεν έχω τίποτα και μάλλον ο πόνος οφείλεται στο γεγονός ότι θα αδιαθετήσω γιατί έχω κάτι αδιαθεσίες εφηβικές. Οι ορμόνες έχουν τρελαθεί. Μιλάμε για συναγερμό μέσα μου, ο μικρός τυμπανιστής, κόλαση…».

Και κατέληξε: «Εννοείται ότι συμβαίνουν επειδή βρίσκομαι πριν από την κλιμακτήριο. Πήγα στο νοσοκομείο και ήμουν βέβαιη ότι θα μείνω μέσα. Ωστόσο, είμαι πάρα πολύ καλά! Το πρωί δεν μπορούσα να σκύψω από τον πόνο…».

Διαβάστε ακόμα:

 Νίκος Μουτσινάς: Η όλο νόημα απάντηση στον Τριαντάφυλλο μετά τη δήλωση ότι δεν θα πάει ποτέ στην εκπομπή του

 Ράνια Θρασκιά: «Σταμάτησα να κάνω bullying στον εαυτό μου για πράγματα του παρελθόντος»

 Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Στα γενέθλια του Κωνσταντίνου Βασάλου μετά τις φήμες χωρισμού

Keywords
Τυχαία Θέματα