Σπύρος Μπιμπίλας: «Έγραψαν ότι το στρουμφάκι μπαίνει στη Βουλή»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι yes» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την είσοδό του στη Βουλή, τη γνωριμία με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου αλλά και τα αρνητικά σχόλια που γράφονται για το πρόσωπό του.

«Γίνονται τόσο μεγάλο θέμα τα ρούχα και δεν υπάρχει λόγος. Ας κάνουμε θέμα τα σημαντικά. Έχω έναν συγκεκριμένο

χαρακτήρα, δεν θα αλλάξω επειδή έγινα βουλευτής. Εγώ μπήκα στη Βουλή έτσι όπως είμαι, δεν θα αλλάξω ξαφνικά.

Εγώ δεν θέλω να κάνω έναν ρόλο Εγώ μπήκα ως πολίτης και όχι ως πολιτικός στη Βουλή. Όσοι μπήκαμε σε αυτό το κόμμα θέλαμε να βοηθήσουμε τη Ζωή σε αυτό το δύσκολο έργο. Εμένα με νοιάζει να βοηθήσω τον κλάδο μου», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Σχετικά με τη γνωριμία του με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο πρόεδρος του ΣΕΗ αποκάλυψε: «Τη Ζωή Κωνσταντοπούλου τη γνώρισα όταν έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ. Συμφωνούσα με τις απόψεις της και άρχισα να πηγαίνω στις συγκεντρώσεις της και να την παρακολουθώ. Τελικά είπα “εδώ είμαστε”. 

Η Ζωή είναι πολύ ευχάριστο άτομο στη ζωή της, δεν είναι δύστροπη, είναι αυστηρή εκεί που πρέπει. Στην υπόλοιπη ζωή της είναι ένας χαρούμενος άνθρωπος. Οι εκλογές που έγιναν τώρα είχαν άλλο νομικό πλαίσιο. Είχε το δικαίωμα να φτιάξει τις λίστες με τους βουλευτές. Μπορεί να φαίνεται περίεργο, αλλά είναι απόλυτα νόμιμο».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας απαντάει για τα αρνητικά σχόλια κατά του

Μιλώντας για τα αρνητικά σχόλια που έλαβε, ο Σπύρος Μπιμπίλας δήλωσε: «Έχω διαβάσει απίστευτα πράγματα, αλλά δεν δίνω σημασία. Με γράφουν “Πιπίλα”, έγραψαν “το στρουμφάκι μπήκε στη Βουλή”. Δεν έχω μπει ποτέ στη διαδικασία να απαντήσω, δεν με ενδιαφέρει».

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor All Star: Τι τηλεθέαση σημείωσε ο μεγάλος τελικός

 Γωγώ Φαρμάκη: Της έκλεψαν το αυτοκίνητο! Ο τρόπος που το εντόπισε και η συνάντηση με τον ληστή

 Τριαντάφυλλος για Μπάρτζη: «Πέρασες 200 ψηφοφορίες και τα κατάφερες όλα»

Keywords
Τυχαία Θέματα