Σπύρος Μπιμπίλας για Μαίρη Χρονοπούλου: «Είχε αφήσει χαρτί για όλη τη διαδικασία»

Η Μαίρη Χρονοπούλου «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών, μετά από ολιγοήμερη «μάχη» που έδωσε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού. Ο Σπύρος Μπιμπίλας, όπως κι άλλοι αγαπημένοι της φίλοι ήταν από τη πρώτη στιγμή στο πλευρό της και τη στήριζαν, ελπίζοντας σε ένα θαύμα.

Τελικά, η Μαίρη Χρονοπούλου υπέκυψε στα τραύματά της, αφήνοντας τον χώρο της υποκριτικής φτωχότερο. Η είδηση του θανάτου της βύθισε στο πένθος το πανελλήνιο κι όλοι την αποχαιρέτησαν, μιλώντας με τα πιο όμορφα και τρυφερά λόγια.

Το πρωί της Δευτέρας,

ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» σχετικά με την κηδεία της Μαίρης Χρονοπούλου. Η αείμνηστη ηθοποιός επιθυμούσε να αποτεφρωθεί κι όχι να ταφεί, επιθυμία που έγινε σεβαστή από το περιβάλλον της.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ αποκάλυψε πως η Μαίρη Χρονοπούλου είχε γράψει σε ένα χαρτί πώς θέλει να γίνει η κηδεία της και έτσι όλα θα γίνουν σύμφωνα με τις οδηγίες της.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας για την κηδεία της Μαίρης Χρονοπούλου

«Είχε ετοιμάσει τα πάντα. Είχε αφήσει το χαρτί που ήξερε πώς θα γίνει όλη αυτή η διαδικασία και γι’ αυτό δεν θα γίνει η εκκλησιαστική κηδεία, επειδή δεν ήθελε. Θα γίνει μία μικρού μεγέθους πολιτική κηδεία, να μην πούμε λεπτομέρειες.

Θα σεβαστούμε αυτό που ήθελε η Μαίρη γιατί μόνο έτσι μπορείς να σεβαστείς τη μνήμη κάποιου. Υπάρχει μια χρονοβόρα διαδικασία για την κηδεία, επειδή η ίδια δεν είχε συγγενείς, δεν είναι εύκολο να φύγει η σορός από το νοσοκομείο», ήταν τα λόγια του Σπύρου Μπιμπίλα.

Διαβάστε ακόμα:

 Νίκος Συρίγος: Πώς αντέδρασε όταν ρωτήθηκε αν η κόρη του έχει γνωρίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

 Μιχάλης Χατζηγιάννης: Απαντά για τον χωρισμό του από τη Ζέτα Μακρυπούλια και το ενδεχόμενο επανασύνδεσης

 Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Τι απαντά ο δικηγόρος του για την απουσία του από τη βάφτιση της κόρης του

Keywords
Τυχαία Θέματα