Σπύρος Μπιμπίλας-Πρω1νό: «Η Βαρβάρα Κίρκη έδειχνε ευτυχισμένη στο πλευρό του Θέμη Αδαμαντίδη»

Δηλώσεις στην κάμερα του Πρω1νού έκανε σήμερα (4/7) ο Σπύρος Μπιμπίλας!

Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ απάντησε για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, αλλά και για την Βαρβάρα Κίρκη, η οποία κατήγγειλε τον σύντροφό της, Θέμη Αδαμαντίδη, για ξυλοδαρμό και είναι μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

«Επειδή είμαι μάρτυρας στη δίκη, δεν έχω επικοινωνία με την οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη. Σεβόμαστε τις αποφάσεις της ελληνικής δικαιοσύνης, αλλά δεν μπορώ να τις σχολιάσω. Από πολύ παλιά ο Πέτρος είχε

ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο το παρακολουθούσε.

Όλοι θέλουν να ξέρουν αν έχει ελεγχθεί πλήρως ο φάκελος των αιτιών που έφτασε να αποφυλακίζεται ο κύριος Φιλιππίδης. Εγώ είδα από μακριά τον Πέτρο να περπατάει κανονικά, αλλά ήταν αδυνατισμένος», ανέφερε σχετικά με την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Όσο για την Βαρβάρα Κίρκη και τα όσα κατήγγειλε, ο Σπύρος Μπιμπίλας τόνισε στην κάμερα του ΑΝΤ1 ότι «τη Βαρβάρα τη γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια γιατί είναι και μέλος του ΣΕΗ. Είναι ένα πολύ καλό πλάσμα, αλλά γι’ αυτή την υπόθεση δεν μπορώ να σας απαντήσω. Έδειχνε ευτυχισμένη στο πλευρό του Θέμη, ήταν μαζί τον τελευταίο χρόνο. Δεν έχω μιλήσει μαζί της αυτές τις μέρες».

Διαβάστε ακόμα:

Ναταλί Κάκκαβα: Το δημόσιο ξέσπασμα και η απάντηση στους επικριτές της -«Βαρέθηκα να ακούω πως ο Γρηγόρης με πήρε μαζί του στην εκπομπή»

Θέμης Αδαμαντίδης: Η πρώην σύντροφός του, Αναστασία Στεφάνοβα στο Πρω1νό -«Με είχε χτυπήσει πολλές φορές, είχα καλέσει 8 φορές την αστυνομία»

Πρω1νό: Βρέθηκαν τα 20.000 ευρώ για την εγγύηση του Πέτρου Φιλιππίδη -Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Keywords
Τυχαία Θέματα