Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ποζάρει με την αδερφή και τη μητέρα της – Το μήνυμα για την Ημέρα της Γυναίκας

8 Μαρτίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και συνεπώς γιορτάζουν όλες οι γυναίκες σε κάθε γωνιά του πλανήτη! Ανήμερα αυτής της τόσο ξεχωριστής και σημαντικής ημέρας για τις γυναίκες και τα δικαιώματά τους, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram.

Η οικοδέσποινα του «Happy Day» αναφέρθηκε στις κακοποιημένες γυναίκες, στις γυναίκες που πενθούν τα παιδιά τους μετά την τραγωδία στα Τέμπη και έστειλε το δικό της

μήνυμα. Ακόμα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στις δύο πιο αγαπημένες της γυναίκες στον κόσμο, που δεν είναι άλλες από τη μητέρα και την αδερφή της, δημοσιεύοντας ένα τρυφερό στιγμιότυπο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili)

Όσα έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην ανάρτησή της:

«Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες. Σε μια τέτοια ευαίσθητη και διαφορετική περίοδο η σκέψη μας είναι με τις γυναίκες που έχουν ανάγκη τη στήριξη μας. Τις κακοποιημένες που βρήκαν τη δύναμη να μιλήσουν ανοιχτά για την κακοποίηση αλλά και εκείνες που υφίστανται μία τέτοια συμπεριφορά που ακόμα δεν την έχουν καταγγείλει.

Τις γυναίκες που πενθούν τα παιδιά τους μην μπορώντας να συνειδητοποιήσουν το κακό που τους βρήκε και καλούνται να διαχειριστούν μια τέτοια απώλεια.

Εκείνες που παραμελημένες δε ζουν ευτυχισμένα και απλά επιβιώνουν, αυτές που ξενυχτούν στο προσκεφάλι ενός αγαπημένου με αυταπάρνηση δίχως να παραπονιούνται αλλά κι εκείνες που θυσιάζουν τα όνειρα τους για να δώσουν χώρο και χρόνο στους άλλους να πραγματοποιήσουν τα δικά τους.

Ας στηρίξουμε μία την άλλη και όλες μαζί ας δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο. Στην συγκεκριμένη φωτογραφία είμαι με δύο απο τις πιο αγαπημένες γυναίκες της ζωής μου. Την μητέρα μου και την αδελφή μου».

Διαβάστε ακόμα:

 Πέτρος Φιλιππίδης: Πήγε στο θέατρο να δει τον γιο του, Δημήτρη

 Survivor All Star -Ελευθερία Ελευθερίου: Η στιγμή που κρύβεται πίσω από θάμνους για να κρυφακούσει τη συνέντευξη του Μαρτίκα

 Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Γρηγόρης Μόργκαν: Ταξίδι στη Χαβάη για το ζευγάρι!

Keywords
Τυχαία Θέματα