Σταύρος Σβήγκος: «Πήγαινα κάθε μέρα στην εντατική και μιλούσα στον γιο μου»

Ο Σταύρος Σβήγκος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μαμά-δες» και μίλησε για την πατρότητα αλλά και τις πολύ δύσκολες στιγμές που πέρασαν με την πρώην σύζυγό του μόλις γεννήθηκε ο γιος τους, αφού αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του και χρειάστηκε να μπει στην εντατική.

«Ήθελα από μικρός να γίνω μπαμπάς γιατί μεγάλωσα μέσα σε μια πολύ τρυφερή οικογένεια. Όταν ακούμε τόσα χρόνια πως “όταν θα κάνεις παιδί θα καταλάβεις” για να το πω απλά, όταν το είδα για πρώτη φορά στα 33 μου χρόνια ήταν υπέροχο.

Θεωρούσα πως είχα καλύψει όλη την γκάμα των συναισθημάτων,

ξαφνικά βιώνεις ένα τελείως καινούργιο συναίσθημα. Στο οποίο δεν ξέρεις πως να συμπεριφερθείς και πως να το κατανοήσεις. Δεν το κατανοείς», είπε αρχικά ο Σταύρος Σβήγκος.

Ο γνωστός ηθοποιός προέβη σε μια συγκινητική εξομολόγηση για την περιπέτεια υγείας του γιου του, ο οποίος παρέμεινε για αρκετό καιρό στην εντατική: «Η περιπέτεια υγείας ήταν κάτι πολύ μεγάλο, καθώς ήταν για αρκετό καιρό ο μικρός στην εντατική χωρίς να γνωρίζουμε πως θα εξελιχθεί όλο αυτό και αν θα τα καταφέρει ή όχι. Δεν ήξερες ούτε πιθανότητες ούτε πως θα γίνει αυτό.

Λόγω αυτού επέλεξα να πηγαίνω κάθε μέρα με την θετική μου ενέργεια, να δίνω μόνο θετικότητα προς όλο αυτό και στο παιδί, να του μιλάω τότε ώστε να το αφήσω στο σύμπαν και πάνω στο ίδιο το ανθρωπάκι που μόλις είχε γεννηθεί».

Ο Σταύρος Σβήγκος αποκάλυψε ακόμα πως ο γιος του χρειάστηκε να κάνει φυσιοθεραπείες, ενώ ήταν ακόμα μπέμπης, γεγονός που το έκανε ακόμα πιο δύσκολο: «Είχαμε μετά φυσικοθεραπείες και όλα αυτά, πολλά πράγματα που εκεί ήταν το πιο δύσκολο. Να βλέπεις τώρα ένα μπεμπάκι με την φυσικοθεραπεύτρια να κλαίει για μια ώρα και μετά να το παίρνεις και να κοιμάται από την εξάντληση».

Διαβάστε ακόμα:

Ζωή Κρονάκη: «Μου έδιναν 2% πιθανότητες να αποκτήσω δεύτερο παιδί»

 Δημήτρης Καραϊβάζ: «Δεν βλέπω τον λόγο να πάω στη δίκη του πατέρα μου, θα γυρίσει πίσω;»

 Σοφία Βογιατζάκη για Γιώργο Κιμούλη: «Τον αγαπώ, τον εκτιμώ, τον θαυμάζω απεριόριστα, βαθύτατα»

Keywords
Τυχαία Θέματα