Σταύρος Ζαλμάς: Η αποκάλυψη για την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής -«Δεν αναγκάστηκα να ρίξω νερό στο κρασί μου»

Στην κατηγορία των τυχερών ηθοποιών κατέταξε τον εαυτό του ο Σταύρος Ζάλμπας. Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Τηλεθεατή και τη Χριστίνα Αλεξίου, όπου -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στην πορεία του στον χώρο του θεάματος, ενώ αποκάλυψε ότι δεν κυνηγάει πολύ τη δουλειά πλέον.

Παράλληλα τόνισε ότι δουλευεί τα τελευταία 47 χρόνια, καθώς πριν ασχοληθεί με την υποκριτική, έκανε κι άλλη δουλειά στο παρελθόν, ενώ εξομολογήθηκε ότι θέλει να του μένει χρόνος για τον εαυτό του.

Εκτός από τα πολύωρα γυρίσματα για τη σειρά, ασχολείστε με κάτι άλλο αυτό το διάστημα;

Όχι,

δεν υπάρχουν περιθώρια για τίποτα και τώρα πια είμαι και σε μια φάση που δεν κυνηγάω πολύ τη δουλειά. Δουλεύω 47 χρόνια, διότι πριν γίνω ηθοποιός έκανα κι άλλη δουλειά, θέλω να δουλεύω και να κάνω ωραία πράγματα, να αρέσουν στον κόσμο και θέλω να έχω και λίγο χρόνο για τον εαυτό μου πια.

Πάντως, σε ότι έχει να κάνει με τα ωραία πράγματα, αυτό το έχετε καταφέρει.

Σας ευχαριστώ πολύ! Αυτή είναι η επιθυμία ενός ηθοποιού, αυτό που κάνει να έχει ανταπόκριση. Και για να έχει ανταπόκριση ξέρει τι επιλογές πρέπει να κάνει. Κι εγώ ανήκω στην κατηγορία των τυχερών ηθοποιών που μπόρεσα να κάνω επιλογές και δεν αναγκάστηκα να ρίξω νερό στο κρασί μου.

Υποθέτω ότι δεν είναι από τύχη αυτό, αλλά από επιλογή.

Και μάλιστα πληρωμένη.

Διαβάστε ακόμα:

Δέσποινα Βανδή: «Η ψυχοθεραπεία είναι το πιο πολύτιμο δώρο που μου έχω κάνει»

Μαντώ Γαστεράτου: Περιπέτεια υγείας για την οκτώ μηνών κόρη της -«Τρέχαμε σε νοσοκομεία, άυπνοι και ταλαιπωρημένοι»

Δήμητρα Βαμβακούση: «Ο θάνατος της αδερφής μου ήταν ο πιο σοκαριστικός»

Keywords
Τυχαία Θέματα