Σταυρούλα Χρυσαειδή: Απαντά στις φήμες που την ήθελαν να έχει ερωτευτεί τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Μερικές ημέρες μετά την αποχώρησή της από το «Survivor All Star», η Σταυρούλα Χρυσαειδή παραχώρησε τις πρώτες τις δηλώσεις στο «Πρωινό μας».

Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης μίλησε -μεταξύ άλλων- για τους πρώην συμπαίκτες της, οι οποίοι την έβγαλαν στον τάκο, ενώ παράλληλα απάντησε και για τις φήμες που την ήθελαν να έχει έρθει κοντά με Κωνσταντίνο Βασάλο.

Όσα δήλωσε η Σταυρούλα Χρυσαειδή μετά την αποχώρησή της από το reality επιβίωσης

«Εσείς καταλάβατε τι έχω κάνει; γιατί ούτε εγώ κατάλαβα τι έχω κάνει. Σίγουρα

αισθάνθηκαν κάποια απειλή και ο Νίκος είναι ο μόνος που μου το είπε. Του βγάζω το καπέλο γιατί πραγματικά είναι ο μόνο που ήρθε και μου το είπε Οι άλλοι τα έκαναν από πίσω και με έβριζαν και από πίσω», είπε αρχικά η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Σχετικά με τις φήμες που την ήθελαν να έχει έρθει κοντά με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, η Σταυρούλα Χρυσαειδή ξεκαθάρισε: «Για ποιο λόγο προσπαθούσαν και οι μέσα και οι έξω να βγάλουν ένα love story δεν το κατάλαβα. Δεν ήμουν σε τέτοια φάση, δεν με ένοιαζε κάτι τέτοιο. Βγήκε κάποιο άλλος παίκτης εκτός από την Μελίνα να πει κάτι τέτοιο; Η Μελίνα μου έχει ιδιαίτερη συμπάθεια.

Πότε πρόλαβα να ερωτευτώ; Δεν ισχύει ότι εκμυστηρεύτηκα κάτι στον Χανταμπάκη που να το είπε στον Βασάλο. Βγήκε ο Στέλιος να μου πει ότι του είπα κάτι; Δεν νομίζω. Τον Στέλιο τον αγαπώ και έχουμε τέλεια σχέση».

Κλείνοντας, η Σταυρούλα Χρυσαειδή αναφέρθηκε στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη λέγοντας: «Η δεύτερη που μου είχε ιδιαίτερη αδυναμία ήταν η Μαριαλένα. Όταν κάποιος δεν σε συμπαθεί μπορεί να σε διαβάλει όπως θα θέλει. Δεν ξέρω τι έχει μαζί μου, δέκα κουβέντες δεν έχουμε αλλάξει όλες και όλες, ίσως έχει πρόβλημα μαζί μου από τότε που ήμασταν σε διαφορετικές ομάδες και την κέρδιζα. Ο Σάκης πολλές φορές δεν ήθελε να ματσάρω την Μαριαλένα. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;».

Διαβάστε επίσης:

Τζώρτζια Κεφαλά για Θάνο Τζήμερο: «Μου επιτέθηκε λεκτικά μέσω μηνυμάτων, ειπώθηκαν πολύ σοβαρά πράγματα»

Μαρία Ηλιάκη – Στέλιος Μανουσάκης: Έκαναν σύμφωνο συμβίωσης -Η αποκάλυψη για την πρόταση γάμου

Αντώνης Ρέμος: Η κόρη του στη συναυλία που πραγματοποίησε -Η τρυφερή αφιέρωση που της έκανε

Keywords
Τυχαία Θέματα