Στέφανος Κασσελάκης: Αυτή είναι η γυναίκα που υπήρξε ζευγάρι για πέντε χρόνια

Ο Στέφανος Κασσελάκης αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της χρονιάς, αν και έκανε αισθητή την παρουσία από τα τέλη Αυγούστου. Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα, έχει σχολιαστεί έντονα τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, αποτελώντας θέμα σε όλες τις εκπομπές.

Μπορεί τα τελευταία χρόνια ο Στέφανος Κασσελάκης να είναι ζευγάρι με τον Tayler

McBeth και να έχουν επισημοποιήσει, μάλιστα, τη σχέση τους, ωστόσο στο παρελθόν έχει υπάρξει μαζί με γυναίκα. Ειδικότερα, ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν για πέντε χρόνια σε σχέση με μια εντυπωσιακή ξανθιά γυναίκα, με την οποία είχαν επισκεφτεί αρκετές φορές και την Ελλάδα.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια, που σπούδαζαν και οι δύο και για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα υπήρξαν αχώριστοι. Στις φωτογραφίες που διέρρευσαν στη δημοσιότητα φαίνεται πως είχαν επισκεφτεί μαζί Μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ.

«Θυμάμαι την εποχή του πανεπιστημίου να έρχομαι εδώ στην Εύβοια, στο μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ, όπου έχω βαφτιστεί, και να προσεύχομαι να έχει καλά τους δικούς μου και να μην είμαι γκέι. Ναι, προσευχόμουν να μην είμαι γκέι. Δεν έχω καλές αναμνήσεις από την εφηβεία», είχε δηλώσει ο Στέφανος Κασσελάκης στην «Καθημερινή».

Διαβάστε ακόμα:

 Τζένη Μελιτά: «Με πήραν τηλέφωνο από site να με ρωτήσουν αν είμαι έγκυος»

 Θεοφανία Παπαθωμά: Το σχόλιο του Γρηγόρη Πετράκου, μετά την ανακοίνωση του χωρισμού

 Έρρικα Πρεζεράκου: «Έχω ακόμα κάποιες επεμβάσεις στο χέρι μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα