Στέφανος Κασσελάκης για Tyler McBeth: «Έχουμε έρθει για να προσφέρουμε στην πατρίδα μου, ήταν οικογενειακή απόφαση»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρω1νό» του ΑΝΤ1 και στον δημοσιογράφο Γιάννη Μαλλιαρό έκανε το πρωί της Παρασκευής 22/9 ο Στέφανος Κασσελάκης. Μέσα σ’ όλα, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στον σύντροφό του, Tyler McBeth.

«Η εικόνα, η δημοσιότητα, η λάμψη, όλα αυτά ξεθωριάζουν. Εδώ είναι η πατρίδα μου και θέλω να αφήσουμε μία παρακαταθήκη για την επόμενη γενιά. Όπως άφησε ο Αλέξης Τσίπρας

για τον ΣΥΡΙΖΑ», είπε αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

Και πρόσθεσε: «Έχω έρθει για να προσφέρω ό,τι μπορώ στον τόπο. Και οι δυο μας. Δεν είμαι μόνο εγώ. Και ο Τάιλερ έχει πάρει την απόφαση να προσφέρουμε μαζί στην πατρίδα μου, ήταν οικογενειακή απόφαση να το κάνουμε. Πάντα με στηρίζει.

Ο αμερικάνικος τίτλος του είναι το αντίστοιχο ελληνικό Παθολόγος Γιατρός. Μπορεί να κάνει επεμβάσεις, να συνταγογραφεί κτλ. Άρχισε ως νοσηλευτής. Ο Τάιλερ έχει ξοδέψει αρκετά χρόνια της ζωής του στα νοσοκομεία. Όταν είχαμε τα lockdowns ήταν στην πρώτη γραμμή στη Νέα Υόρκη.

Εγώ τον πήγαινα κάθε βράδυ στο νοσοκομείο, γιατί έκανε τη βραδινή βάρδια. Και τι μπόνους πήρε; Μηδέν. Είναι ένας καταξιωμένος άνθρωπος για την ηλικία του στην ιατρική. Ο Τάιλερ μου έδειξε τι πάει να πει πραγματική ενσυναίσθηση».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Μπέττυ Μαγγίρα: Η εξομολόγηση για τις κόρες της και τον σύζυγό της -«Δεν θα προσπεράσω κάτι που μπορεί να επηρεάσει την σχέση μου με τον Δημήτρη»

Ανδρέας Φουστάνος για Νατάσα Θεοδωρίδου: «Ίσως αυτός είναι ο λόγος που δεν πικραθήκαμε ποτέ μεταξύ μας»

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Ούτε στην ίδια τη σύζυγό μου δεν έχω μιλήσει γι’ αυτό»

Keywords
Τυχαία Θέματα