Στέφανος Κασσελάκης: Το παρασκήνιο της επίσκεψής του σε Alpha και Star -Στο πλευρό του ο Tyler McBeth

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύντροφός του, Tyler McBeth, βρέθηκαν στους τηλεοπτικούς σταθμούς του Star και του Alpha προκειμένου ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να μιλήσει για το όραμά του και τις επόμενες κινήσεις του.

Μέσα από την εκπομπή «T-Live» το μεσημέρι της Παρασκευής 29/9, η Τατιάνα Στεφανίδου

αποκάλυψε το παρασκήνιο από την επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη και του αγαπημένου του στα κανάλια.

Συγκεκριμένα, η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια τόνισε μέσα σ’ όλα πως ο ίδιος δέχτηκε πολλές ερωτήσεις και πως είδε έναν άνθρωπο με αυτοπεποίθηση που δε δίστασε να απαντήσει σε όλα. Παράλληλα, για τον Tyler McBeth επεσήμανε πως είναι ένα πολύ γλυκό άτομο.

Όσα αποκάλυψε η Τατνιάνα Στεφανίδου για την επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη σε Star και Alpha

«Πήγαμε κάποιοι δημοσιογράφοι προκειμένου να τον γνωρίσουμε από κοντά. Ήρθε, κάθισε, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις… Βομβαρδίστηκε από ερωτήσεις! Έγινε μία συζήτηση off the record. Εγώ είδα έναν άνθρωπο με τρομερή αυτοπεποίθηση που απαντούσε σε όλα και πολύ ανοιχτά.

Κάποια στιγμή τον σκάσαμε και προσπαθούσε να μας εξηγήσει, ότι όχι ανέλαβε τώρα, αλλά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου δεν έχει ούτε internet. Δεν λειτουργεί καν το wi-fi. Προσπαθεί σιγά-σιγά να τα συντονίσει όλα, να φτιάξει μία ομάδα», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Όταν ολοκληρώθηκε η κουβέντα που είχαμε οι δημοσιογράφοι μαζί του, ήρθε και ο Tyler McBeth με τη σκυλίτσα τους. Ο Tyler είναι πολύ γλυκός, ένα πλάσμα που ζητήσαμε όλοι να βγάλουμε φωτογραφίες, χαμογελαστός και γλυκομίλητος».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Πετρουλάκη: «Η εμμηνόπαυση ήταν σοκ για εμένα»

Φαίη για Κασσελάκη: «Τέτοια διάδραση ούτε η Μενεγάκη με το κοινό της»

Απόστολος Ρουβάς: Ο πατέρας του μιλάει για τον ερχομό του μωρού – «Είναι ευτυχισμένος»

Keywords
Τυχαία Θέματα