Συγκινεί η Άννα Ανδριανού: «Ο πατέρας μου πέθανε στα χέρια μου»

Η Άννα Ανδριανού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αναφέρθηκε στους γονείς της. Η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε πως η μητέρα της πέθανε πολύ νέα ενώ ανέφερε πως ο πατέρας της «έφυγε» στα χέρια της, αφού μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν μαζί του. Παράλληλα, η ίδια μίλησε για το δυστύχημα του αδερφού της.

«Η μητέρα μου πέθανε πολύ νέα, ήταν 59 ετών. Ο αδερφός μου από τον γάμο του μπαμπά

μου «έφυγε» στα 18 από δυστύχημα με τη μηχανή. Εγώ ήμουν μεγαλύτερη. Το πρώτο πράγμα που μου είπε, όταν πηγαίναμε στην κηδεία, ήταν ότι είναι ένας τυχερός άνθρωπος και έχασε το παιδί που είχε τη μικρότερη επαφή, γιατί ήταν πιο μικρός. Δεν νομίζω ότι το πίστευε αυτό που έλεγε, αλλά τότε με έκανε να το πιστέψω», είπε αρχικά η Άννα Ανδριανού.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Ιδανική σχέση με τον μπαμπά είναι όταν σε αγαπάει και σε αποδέχεται γι’ αυτό που είσαι χωρίς να βάζει στη μέση τις προσωπικές επιθυμίες του. Ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος που ποτέ δεν με έθιξε και πάντα ήταν πολύ στοργικός. Ο πατέρας μου έλεγε ότι αν πάνε να τον εκτελέσουν θα απολαύσει τη διαδρομή και το εννοούσε. Εγώ έζησα μαζί του μέχρι το τέλος του, στα χέρια μου πέθανε. Έλεγε ότι η ζωή έχει αξία και πρέπει να την αγαπάμε και να την τιμάμε. Ακόμα με πονάει ο θάνατος του μπαμπά μου».

Δείτε στο βίντεο την εξομολόγησή της:

Διαβάστε ακόμα:

 Πάτρα: Η αντίδραση Ρούλας – Μάνου, όταν δημοσιεύτηκε η είδηση της ανακοπής της Τζωρτζίνας

 Ελένη Μενεγάκη: Καλεσμένος πήγε στην εκπομπή της μετά από δέκα χρόνια – «Δεν φαντάζεσαι πόσο σε έχω επιθυμήσει»

 Όταν η Ρούλα «κάρφωνε» τον Μάνο για τα χρήματα: «Κάνε τα μασούρι μήπως και πληρώσεις καμία προβολή παραπάνω»

Keywords
Τυχαία Θέματα