Συγκινεί η Εριέττα Κούρκουλου: «Μαζί. Για όσο έχουμε την τύχη να είμαστε»

Η σκέψη όλων των Ελλήνων τα τελευταία εικοσιτετράωρα είναι στο πλευρό των οικογενειών που θρηνούν θύματα μετά τη σφοδρή σύγκρουση των δύο τρένων στη Τέμπη. Η θλίψη είναι ατέλειωτη και οι ιστορίες των επιζώντων για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν, συγκλονίζουν.

Οι εξελίξεις δεν έχουν τέλος και κάθε ώρα που περνά νέα στοιχεία για το φονικό δυστύχημα έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Τα μέσα

κοινωνικής δικτύωσης έχουν «πλημμυρίσει» από μηνύματα αγανάκτησης, οργής και φυσικά στενοχώριας για τους ανθρώπους που «έσβησαν» μέσα σε ένα βαγόνι.

Η Εριέττα Κούρκουλου παρακολουθεί όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας και είναι σοκαρισμένη. Η πρόεδρος του «Save a Greek Stray» προέβη σε μια συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram για το δυστύχημα στα Τέμπη και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο «μαζί» και στην «τύχη», δύο λέξεις που όλοι έχουμε σκεφτεί έντονα μέσα στην εβδομάδα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Erietta Kourkoulou (@eriettakourkouloulatsi)

Η συγκινητική ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου:

«Μαζί – Μια λέξη της οποίας η σημασία υποτιμάται διαρκώς! «Θέλω τον χρόνο μου», «πώς αντέχετε συνέχεια ο ένας πάνω στον άλλον;», «μα καλά ακόμα κοιμάται στο κρεβάτι σας; Χαράς το κουράγιο σας». Και η πίεση μεγαλώνει και οργανώνεις το πρώτο διήμερο ταξίδι χωρίς το μωρό σου, ενώ δεν είσαι έτοιμη.

Το κάνεις γιατί αισθάνεσαι ότι «πρέπει» – αφού σχεδόν χρόνισε το παιδί. Ξαφνικά όμως, ανοίγεις το κινητό σου ένα πρωί και διαβάζεις για την σύγκρουση δυο τρένων. Συνειδητοποιείς ότι ΕΤΥΧΕ να μην είναι μέσα κάποιος δικός σου άνθρωπος.

Η μητέρα σου, ο αδελφός σου, ο άντρας της ζωής σου, η κολλητή σου… το παιδί σου. Και έτσι ξαφνικά τα «πρέπει» γκρεμίζονται, γιατί σκέφτεσαι ότι αργά η γρήγορα θα αναγκαστείς να είσαι χώρια τους, αλλά προς το παρόν θέλεις να τους κρατήσεις όσο πιο κοντά σου γίνεται… Γιατί ακόμα μπορείς. Μαζί. Για όσο έχουμε την τύχη να είμαστε».

Διαβάστε ακόμα:

 Τέμπη: Σοκάρει ο αρραβωνιαστικός της 23χρονης Ιφιγένειας – «Πάρτε την κοπελιά μου»

 Τέμπη: «Λύγισε» on air η Κατερίνα Καινούργιου -«Πώς γίνεται να μεγαλώνεις ένα παιδί και να φεύγει με τέτοιον τρόπο;»

 Τέμπη – Δώρα Αναγνωστοπούλου: «Ως μητέρα σκέφτηκα τους γονείς που είπαν στα παιδιά τους να πάρουν το τρένο»

Keywords
Τυχαία Θέματα