Συγκινεί η Σοφία Χατζηπαντελή: «Οι γονείς και ο αδερφός μου είναι οι μόνοι που είχα σε όλη τη ζωή μου»

Η Σοφία Χατζηπαντελή φιλοξενήθηκε στην πρώτη εκπομπή του «Γεια σου» για τη σεζόν και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Μαρία Μπακοδήμου.

Το δημοφιλές μοντέλο αποφάσισε φέτος να δεχτεί την πρόταση του ΣΚΑΪ και να καθίσει στη θέση του κριτή του «My Style Rocks», ρόλος που απολαμβάνει πολύ, όπως φαίνεται στα πρώτα επεισόδια.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην οικογένεια της Σοφίας Χατζηπαντελή, με την ίδια να διευκρινίζει: «Οι γονείς μου είναι Κύπριοι. Ο μπαμπάς μου

έφυγε στην εισβολή και πήγε στην Αγγλία και η μαμά μου έχει Ελληνοκύπριους γονείς».

Συγκινημένη η Σοφία Χατζηπαντελή με τους γονείς της

Μιλώντας για την αδυναμία που έχει στην οικογένειά της, το μοντέλο εξήγησε πως από τη νεαρή ηλικία έως σήμερα οι μόνοι που στέκονται πάντοτε δίπλα της είναι οι γονείς και ο αδερφός της και όταν η Μαρία Μπακοδήμου της έδειξε το μήνυμα που της έστειλαν στην εκπομπή, η ίδια ξέσπασε σε κλάματα.

«Όλη τη ζωή μου οι περισσότεροι δεν με ήθελαν και ήμουν πάντα μόνη μου. Δεν είχα παρέες και φίλους, οπότε δεν είχαν κάποιον άλλον δίπλα μου πέρα από την οικογένειά μου για να με αγαπάει.

Αλλά τώρα έχω τόσο πολύ κόσμο και εδώ και στην Κύπρο για να με αγαπά και με καταλαβαίνει και αυτό για εμένα είναι ένα καινούργιο πράγμα. Ήμασταν πολύ δεμένοι με την οικογένειά του. Ο αδερφός μου, η μαμά μου και ο μπαμπάς μου όλη τη ζωή μου ήταν οι μόνοι που είχα...», δήλωσε.

«Ω Θεέ μου… Συγγνώμη. Δεν ήθελα να κλάψω», είπε με δάκρυα στα μάτια.

Διαβάστε ακόμα:

 Μαρία Κορινθίου: «Δεν έστειλα μήνυμα στον Λιάγκα, μου άφησε γλυκόπικρη γεύση το πρωινό»

 Μαρία Μπακοδήμου: Πρεμιέρα για το «Γεια σου»! «Το καλοκαίρι μας άφησε μια περίεργη γεύση»

 Βίκυ Χατζηβασιλείου: Αποκάλυψε το πρόσωπο που «έκοψε» το «Πάμε Πακέτο» από τον ALPHA

Keywords
Τυχαία Θέματα