Μαρία Μπακοδήμου: Πρεμιέρα για το «Γεια σου»! «Το καλοκαίρι μας άφησε μια περίεργη γεύση»

Η Μαρία Μπακοδήμου επέστρεψε στο πόστο της και καλημέρισε τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ μέσα από το «Γεια σου» λίγα λεπτά πριν από τις 12 το μεσημέρι. Η γνωστή παρουσιάστρια και η ομάδα της βρίσκονται φέτος σε καινούργιο πλατό, όπως ανέφερε η ίδια στην έναρξη της εκπομπής.

Η οικοδέσποινα του «Γεια σου» ξεκίνησε με την καλύτερη διάθεση τη σεζόν, ωστόσο δεν μπορούσε να μην αναφερθεί σε όσα έγιναν μέσα στο καλοκαίρι και συγκλόνισαν το πανελλήνιο.

Στη συνέχεια, η Μαρία Μπακοδήμου

πήγε στη θέση της και καλώς όρισε τους συνεργάτες της, που παρέμειναν ίδιοι. Ο λόγος για τη Νάνσυ Παραδεισανού, τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα και τον Ισίδωρο Φίκαρη.

Όσα είπε η Μαρία Μπακοδήμου στην πρεμιέρα του «Γεια σου»

«Γεια σας, γεια σας, γεια σας! Καλημέρα! Σε καινούργιο πλατό, εμείς είμαστε οι ίδιοι. Εσείς ελπίζω να είστε οι ίδιοι και περισσότεροι που θα κάνουμε παρέα και φέτος. Είναι μια σεζόν που ξεκινάει μετά από ένα πολύ περίεργο καλοκαίρι που πέρασε, μας άφησε μια περίεργη γεύση.

Εύχομαι όλα να πάνε καλύτερα. Εμείς εδώ θα είμαστε η παρέα σας, να συζητάμε για ανάλαφρα θέματα, να ξεχνιόμαστε απ’ ότι μας ζορίζει και η παρέα μας είναι πάλι η ίδια. Λοιπόν, αγάπες μου! Τα αγόρια μου τα όμορφα και το κορίτσι μου! Μου λείψατε και χαίρομαι πολύ που είμαστε και πάλι εδώ», ανέφερε η Μαρία Μπακοδήμου.

Διαβάστε ακόμα:

 Βίκυ Χατζηβασιλείου: Αποκάλυψε το πρόσωπο που «έκοψε» το «Πάμε Πακέτο» από τον ALPHA

 Σίσσυ Χρηστίδου: Η on air πρόταση στον Βασάλο να επιστρέψει – «Η πόρτα μας είναι πάντα ανοιχτή»

 Νίκος Μάνεσης: Ξέσπασε στην πρεμιέρα του – «Το χάσαμε το κορμί πατριώτη»

Keywords
Τυχαία Θέματα