Βίκυ Χατζηβασιλείου: Αποκάλυψε το πρόσωπο που «έκοψε» το «Πάμε Πακέτο» από τον ALPHA

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου παραχώρησε μια εφ’ όλης της συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και στον δημοσιογράφο Οδυσσέα Μητσόπουλο.

Η γνωστή παρουσιάστρια ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για την απόφαση να μην παρουσιάσει την εκπομπή του ANT1 τα Σαββατοκύριακα, την οποία ανέλαβε τελικά η Ελίνα Παπίλα, αλλά και για τη σχέση της με τον Δήμο Βερύκιο, μετά την ένταση που υπήρχε μεταξύ τους την εποχή ALPHA.

Όσον αφορά στην πρόταση από τον ANT1,

η Βίκυ Χατζηβασιλείου τόνισε πως το περιεχόμενο της συγκεκριμένης εκπομπής, όπως είχε διαμορφωθεί, δεν την εξέφραζε και έτσι απέρριψε αυτή τη συνεργασία. Ειδικότερα, δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

«Εγώ δικαιώθηκα από την ώρα που πήρα αυτή την απόφαση. Δεν περίμενα κάποια άλλη εξέλιξη για να δικαιωθώ. Ήμουν σίγουρη για τη επιλογή μου. Από τη στιγμή που δεν πίστευα τη διαμόρφωση αυτής της εκπομπής και δεν με εξέφραζε, αποφάσισα να μην το κάνω. Δεν έχω μιλήσει με την Ελίνα Παπίλα. Δεν ήμασταν γνωστές ούτε γίναμε».

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου για τον Δήμο Βερύκιο

Όταν η κουβέντα πήγε στον Δήμο Βερύκιο, η Βίκυ Χατζηβασιλείου αποκάλυψε για πρώτη φορά πως εκείνος ήταν το πρόσωπο που «έκοψε» το «Πάμε Πακέτο» από τον ALPHA μετά από 14 χρόνια προβολής.

«Φυσικά και έχω συγχωρέσει τον Δήμο Βερύκιο απλά δεν τον έχω δει. Σιγά μην κρατάω μέσα μου αρνητικές μνήμες. Δεν βοηθάει κανέναν αυτό. Έχω προσπεράσει όλα αυτά τα γεγονότα.

Αν ο Δήμος πιστεύει ότι που κατάφερε να σταματήσει το “Πάμε Πακέτο” και να μην προβάλλεται πια στην ελληνική τηλεόραση έκανε κάτι καλό στον κόσμο, με γεια του με χαρά του. Εγώ τον έχω συγχωρέσει, ο κόσμος δεν ξέρω. Θα πρέπει να ρωτήσει τον κόσμο», τόνισε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Διαβάστε ακόμα:

Νίκος Μάνεσης: Ξέσπασε στην πρεμιέρα του – «Το χάσαμε το κορμί πατριώτη»

 Χαμογέλα και Πάλι: Η Άννα Κανδύλη «πάγωσε» την ομάδα – «Δεν βλέπω τον ίδιο ενθουσιασμό»

 Μαίρη Λίντα: Ο πρόεδρος του Γηροκομείου αποκαλύπτει την κατάσταση της υγείας της

Keywords
Τυχαία Θέματα