Συγκινεί ο Σπύρος Μπιμπίλας: «Αποχαιρετάμε έναν πολύ αγαπημένο φίλο»

Μέσω ανάρτησης που έκανε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε ότι «έφυγε» από τη ζωή ο σχεδιαστής μόδας, Κώστας Μαυρόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας έκανε γνωστό ότι η κηδεία του σχεδιαστή τελέστηκε σήμερα (24/8) στο Α’ Κοιμητήριο της Αθήνας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας

δημοσίευσε στα social media μία κοινή του φωτογραφία με τον Κώστα Μαυρόπουλο και του είπε το δικό του «αντίο».

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για την απώλεια του Κώστα Μαυρόπουλου

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Σπύρος Μπιμπίλας (@spyrosmpimpilas)

«Αποχαιρετάμε σήμερα από το Α’ Κοιμητήριο της Αθήνας έναν πολύ αγαπημένο φίλο και σπουδαίο σχεδιαστή υψηλής ραπτικής, που διέπρεψε και στο εξωτερικό. Τον Κώστα Μαυρόπουλο, που μαζί με τον Ντίνο Μαυρόπουλο, που έφυγε πριν 2 χρόνια, αφήσαν την σφραγίδα τους στον κόσμο της ελληνικής μόδας… Το λεύκωμα του που παρουσίασε πέρυσι τον Οκτώβρη, περιγράφει την μεγάλη πορεία της ζωής του. Καλό ταξίδι, αγαπημένε μας φίλε…», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Μαλέσκου για Αλεξάνδρα Δουβαρά: «Πείτε μου τουλάχιστον ότι ζήτησε συγγνώμη»

Στάθης Αγγελόπουλος: «Τα χρήματα της διατροφής τα έδινα κανονικά, όμως η πρώην σύζυγός μου τα χρησιμοποιούσε αλλού»

Αλεξάνδρα Δουβαρά: Η φράση στον αέρα της ΕΡΤ που προκάλεσε αντιδράσεις -«Το μόνο ευτύχημα είναι ότι δεν έχουμε θρηνήσει ανθρώπινη ζωή πέρα από τους ταλαίπωρους 18 ανθρώπους»

Keywords
Τυχαία Θέματα