Συγκλονίζει η Ειρήνη Μουστάκα που πυροβολήθηκε στο Πολυτεχνείο: «Κράτησα τη σφαίρα που διαπέρασε το πρόσωπό μου»

Η Ειρήνη Μουστάκα είναι η γυναίκα που πυροβολήθηκε στο Πολυτεχνείο και σήμερα, ανήμερα της επετείου, μοιράστηκε στην εκπομπή «Συνδέσεις» την ιστορία της.

Η ίδια ήταν τότε μαθήτρια γυμνασίου και βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τους συμμαθητές της. Όταν προσπάθησε να επικοινωνήσει με τους γονείς της, καθώς δεν μπορούσε να επιστέψει μόνη στο σπίτι της λόγω της βίαιης κατάστασης που επικρατούσε στους δρόμους της πρωτεύουσας, πυροβολήθηκε στο πρόσωπο από ελεύθερο σκοπευτή που βρισκόταν

σε μία ταράτσα.

Η Ειρήνη Μουστάκα διηγήθηκε όσα συνέβησαν εκείνη την ημέρα, που παραλίγο να χάσει τη ζωή της, «ξυπνώντας» αναμνήσεις. Μάλιστα, 48 χρόνια μετά, η ίδια έχει κρατήσει τη σφαίρα που διαπέρασε το μάγουλό της και στάθηκε στο λαιμό της. «Την έχω κρατήσει ακόμα αυτή τη σφαίρα. Είναι ενθύμιο αυτής της άγριας νύχτας», είπε χαρακτηριστικά.

Η Ειρήνη Μουστάκα σώθηκε από θαύμα. «Αυτή η σφαίρα κάθισε κάτω από τη γλώσσα ανάμεσα στο γευστικό και κινητικό νεύρο, δηλαδή αν είχε βγει από εκεί, φυσικά θα είχα πεθάνει», πρόσθεσε.

Δείτε στο βίντεο τη συγκλονιστική εξομολόγησή της:

Διαβάστε ακόμα:

 «Για ποιο λόγο να πάει η Μαρίνα Πατούλη στο J2US και να γίνει τηλεοπτικό σκουπίδι;»

 Σωτήρης Χατζάκης για Δημήτρη Λιγνάδη: «Τον απομακρύναμε από το Εθνικό Θέατρο για ευνόητους λόγους»

 GNTM -Κυβέλη: Απαντά για τη σκηνή που τη δείχνει να ξυπνάει μαζί με τον Ντίνο στο ίδιο κρεβάτι

Keywords
Τυχαία Θέματα