Συγκλονίζει ο Αλέξης Κούγιας: «Αν δεν είχα αφαιρέσει τον καρκίνο, θα είχα έναν χρόνο ζωής»

Ο Αλέξης Κούγιας βρέθηκε καλεσμένος στο «Ενώπιος Ενωπίω» και έκανε μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής μιλώντας για τον καρκίνο και το δύσκολο χειρουργείο που έκανε.

«Εγώ δεν είχα βιώσει το πως είναι να ζεις με τον καρκίνο. Στο σπίτι μου δεν είχαμε προβλήματα τέτοια δεν υπήρχε κληρονομικότητα. Αποκαλύφθηκε από τύχη αυτό.Έπαθα ένα ατύχημα και εκείνη τη μέρα έτυχε να είναι του Αγίου Νεκταρίου. Λόγω ημέρας είπα θα νηστέψω αυστηρά μετά από δεκαετίες για 40 μέρες. Το ατύχημα που είχα ήταν πάρα πολύ σοβαρό και εγώ έσπασα μόνο το χέρι μου. Στο τέλος είπα να κάνω εξετάσεις να

δω τι ευεργετικές συνέπειες έχει η νηστεία», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

«Ξαφνικά έρχεται σαν κεραυνός εν αιθρία και μαθαίνω ότι έχω υψηλούς καρκινικούς δείκτες. Έχω μία σύντροφο με την οποία είμαστε μαζί τρία χρόνια και το είδε πολύ διαφορετικά, άρχισε να ψάχνει σε όλο τον κόσμο γιατρούς. Τελικώς ανακάλυψε ποιοι είναι οι δύο καλύτεροι γιατροί και ο ένας ήταν στην Ελλάδα κι ο άλλος στην Κωνσταντινούπολη. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να προσπαθήσεις να αντιμετωπίσεις αυτόν τον αργό θάνατο με διαφορετικό τρόπο από την μάχη», ανέφερε έπειτα ο γνωστός δικηγόρος.

Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε και στο χειρουργείο που έκανε, με την εξομολόγησή του να συγκλονίζει: «Η διάγνωση του γιατρού ήταν ή ότι θα είμαι ευτυχής αν ζήσω ακόμη δύο χρόνια ή ότι μπορεί να πεθάνω από κάτι άλλο. Σε αυτά τα στάδια τα συναισθήματα αλλάζουν… Και φτάνεις στην ημέρα της εγχειρήσεως. Η προσδοκία ήταν πως θα ήταν μία εγχείρηση 5 ωρών. Πήγα στις 5 το πρωί μαζί με την σύντροφό μου, το έκρυψα από τα παιδιά μου, απ΄ όλους. Θα προτιμούσα να μάθουν ένα κακό στο τέλος παρά να ζήσουν επί μήνες με ένα κακό. Δεν είναι έτοιμα τα παιδιά να ζήσουν τέτοια πράγματα.

Η επέμβαση άρχισε στις 7 το πρωί και εγώ ξύπνησα 3 το μεσημέρι. Κράτησε 6,5 ώρες. Ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει να περιμένουμε δέκα ημέρες να δούμε τι έδειξαν οι εξετάσεις μετά την επέμβαση. Μου είπε ότι ο καρκίνος ήταν άκρως επιθετικός, αν δεν είχε αφαιρεθεί θα είχε κάνει μετάσταση στα οστά και θα είχα έναν χρόνο ζωής. Ωστόσο, οι λεμφαδένες που είχαμε στείλει για εξέταση ήταν παιδιού. Η σύντροφός μου έμεινε εκεί δίπλα μου, 10 μέρες σε μια πολυθρόνα».

Διαβάστε ακόμα:

 Σοφία Βογιατζάκη: «Τον άνθρωπο που ερωτεύτηκα πάρα πολύ, τον έκανα κολλητό μου φίλο»

 Άσπα: Η αδερφή του Mad Clip απαντά για τα χρήματα που φέρεται να χάθηκαν από την περιουσία του

 Μιχάλης Σαράντης: Η δημόσια εξομολόγηση στη Μαίρη Μηνά και η νέα φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του

Keywords
Τυχαία Θέματα