Συντετριμμένη η Μαίρη Χρονοπούλου: «Έχω πάθει σοκ με το θανατικό που έχει πέσει γύρω μου, δεν αντέχω άλλο»

Η Μαίρη Χρονοπούλου παραχώρησε δηλώσεις στο «Πρω1νό» του ANT1, με αφορμή τον θάνατο του Γιάννη Φλωρινιώτη.

Η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε πως είναι συντετριμμένη με τόσες απώλειες γύρω της και ότι όλο αυτό που συμβαίνει την λυπεί φοβερά.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαίρη Χρονοπούλου εξομολογήθηκε: «Τυχερός μες την ατυχία του, με την ανακοπή. Έχω πάθει απλώς σοκ με το θανατικό που έχει πέσει γύρω μου,

δεν αντέχω άλλο. Πολύ θανατικό, δεν αντέχω. Έχω αγριευτεί με το θανατικό. Λυπάμαι φοβερά, δεν αντέχω άλλο. Ο ένας καταπίνει τον άλλον».

«Ο καρκίνος μού πήρε όλους τους φίλους, είμαι μόνη και έχω τρελαθεί»

Πριν από λίγους μήνες, η Μαίρη Χρονοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν Μαίρη Χρονοπούλου παραχώρησε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και -μέσα σ’ όλα- μίλησε για την απώλεια των αγαπημένων της φίλων και συναδέλφων.

Από τους φίλους σας που έφυγαν ποιος είναι αυτός που σας λείπει περισσότερο;

Ο Νίκος μου. Ο Νίκος Κούρκουλος. Δεν ερχόταν, αλλά μισό αιώνα ήμασταν αχώριστοι. Ήταν ο πατέρας μου που με εγκατέλειψε, ο αδελφός που δεν είχα, η φαμίλια μου ήταν ο Νίκος. Κόπηκα στα δύο απλά με την απώλεια του, αλλά μου έχει μείνει ο βαφτισιμιός μου. Όλοι οι φίλοι μου έφυγαν από την καταραμένη αυτή αρρώστια. Ο καρκίνος μου πήρε όλους τους φίλους.

Είναι πολλές οι απώλειες. Έφυγαν και όλοι οι παρτενέρ σας. Σχετικά πρόσφατα έφυγε και ο Κώστας Καζάκος.

Με τον Καζάκο κάναμε τρεις καταπληκτικές ασπρόμαυρες στη Φίνος και μάλιστα ήταν ένα χρόνο μικρότερος μου. Το τελευταίο διάστημα πραγματικά ο Χάρος βγήκε παγανιά, που λέμε. Η Νίτσα Μαρούδα που έφυγε πρόσφατα είχε έναν τυχερό θάνατο. Έφυγε στον ύπνο της ευτυχισμένη. Έφυγαν όλοι, είμαι μόνη και έχω τρελαθεί.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Φλωρινιώτης: Που και πότε θα γίνει η κηδεία του

Φαίη σε Αφροδίτη Γραμμέλη: «Συγγνώμη για χθες, μακάρι να μην φαινόταν τίποτα, έγινε όμως»

Κατερίνα Καινούργιου: Απαντά για τις εντάσεις με τον Ανδρέα Μικρούτσικο -«Μπορεί να έχει μια αντίθετη άποψη και…»

Keywords
Τυχαία Θέματα