Μιχάλης Ζαμπίδης – Μαρία Ντάσιου: Αυτή είναι η αναγγελία του γάμου τους -Πότε και που θα γίνει

O Μιχάλης Ζαμπίδης και η Μαρία Καρολίνα Ντάσιου σε πολύ λίγες ημέρες παντρεύονται και βαφτίζουν τα δίδυμα κορριτσάκια τους που ήρθαν στη ζωή τον Μάιο του 2022!

«Στις 17 Ιουνίου θα κάνουμε διπλό μυστήριο, βάπτιση και γάμου στη Λίμνη Βουλιαγμένης. Παντρεύομαι με αυτό το υπέροχο πλάσμα, τη Μαρία. Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή. Έχω ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις και για τους καλεσμένους αλλά και για την Μαρία.

Θα είμαστε περίπου 150 άτομα, θα

είμαστε κοντινοί φίλοι. Όποιος έρθει εκεί θα ήθελα να περάσει όμορφα και να είναι εκεί στην πιο κομβική στιγμή της ζωής μας», είχε πει χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Ζαμπίδης στην εκπομπή «Το Πρω1νό» του ΑΝΤ1.

Που θα πραγματοποιηθούν τα δυο μυστήρια;

Στην αναγγελία γάμου που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα Espresso αποκαλύπτεται ότι τα μυστήρια θα λάβουν χώρα στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα.

«Ο Ζαμπίδης Μιχαήλ του Παντελή και της Γεωργίας, το γένος Βλαντή, που γεννήθηκε στο Ίλιον Αττικής και κατοικεί στη Βούλα Αττικής, και η Ντάσιου Μαρία Καρολίνα του Πέτρου και τηυς Ζofia Maria Oluszczak, που γεννήθηκε στην Αργυρούπολη Αττικής και κατοικεί στη Βούλα Αττικής, πρόκειται να τελέσουν τον γάμο τους στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην αναγγελία του γάμου τους.

Διαβάστε ακόμα:

Μαύρο Ρόδο: Ο Καστρινός παγιδεύει το αυτοκίνητο του Βίκου με εκρηκτικά

Γιάννης Φλωρινιώτης: Η γυναίκα που υπήρξε 30 χρόνια παντρεμένος – Ο χωρισμός για 13 χρόνια και η επανασύνδεση

Survivor All Star: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος

Keywords
Τυχαία Θέματα