Τα τρυφερά λόγια της Θεωνά για τον σύντροφό της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της: «Είμαι ευτυχισμένη και ερωτευμένη»

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της διανύει η Τζένη Θεωνά, αφού σε μερικούς μήνες από τώρα θα κρατά στην αγκαλιά της, τον καρπό του έρωτα της με τον Δήμο Αναστασιάδη. Η ίδια πρόσφατα παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό People, στην οποία μίλησε για τον συντροφό της, αλλά και για την σειρά του Open, «Για Πάντα Παιδιά» στην οποία συμμετέχει.

«Ο Δήμος είναι ένας άνθρωπος πολύ ζεστός και ανεπιτήδευτος, κάνει τους άλλους να αισθάνονται άνετα μαζί του. Υπέροχος και για παρέα και ως συγκάτοικος! Αλλά με

τη δουλειά του έχει τεράστιο πάθος και εμμονή. Εκείνος είναι πρωτίστως καλλιτέχνης: ζει για να δημιουργεί σε κάθε επίπεδο. Εγώ είμαι πιο ψύχραιμη από αυτόν στο επαγγελματικό κομμάτι. Η σχέση μου με τον Δήμο όμως αφενός με ηρέμησε γιατί μαζί του είμαι πολύ καλά, ευτυχισμένη και ερωτευμένη. Αφετέρου με γείωσε το γεγονός ότι με νοιάζει πολύ εκείνος: να πάει καλά η δουλειά του, να είναι ευτυχισμένος. Τον καμαρώνω πολύ και τον στηρίζω. Ορισμένες φορές μου φαίνεται πιο σημαντικό να πηγαίνει καλά η δουλειά του Δήμου, νομίζω ότι έτσι θα είμαστε όλοι καλύτερα. Ελπίζω τώρα με το παιδί να μετατοπιστεί ακόμα περισσότερο η προσοχή μου, γιατί όλοι οι άνθρωποι είμαστε από τη φύση μας εγωκεντρικοί», είπε χαρακτηριστικά η Τζένη Θεωνά.

Και πρόσθεσε: «Η σειρά Για Πάπα Παιδιά έχει εξαιρετικό χιούμορ, ωραίους χαρακτήρες και υπέροχους συνεργάτες! Πιστεύω πως όλοι δέσαμε ταχύτατα μεταξύ μας. Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ και για τη συγκυρία: αμέσως με αγκάλιασαν και καλοδέχτηκαν τα νέα. Στην αρχή είχα μεγάλο άγχος για τη δουλειά, αλλά βρήκα υποστήριξη και φροντίδα από τους συνεργάτες μου. Τους ευχαριστώ και χαίρομαι που μοιραζόμαστε κι αυτή την ξεχωριστή εμπειρία. Κάποια στιγμή θα ενταχθεί και η εγκυμοσύνη στην ιστορία -η Ειρήνη, ο χαρακτήρας μου, θα περιμένει κι αυτή μωράκι-, οπότε θα συντονιστούμε!».

Δείτε ακόμη: Nomads: Ποια ομάδα κέρδισε το αγώνισμα ασυλίας;

Keywords
Τυχαία Θέματα