Τατιάνα Στεφανίδου: Αποχαιρετάει τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη – «Φωτεινό πρότυπο συζύγου και μητέρας»

Η Τατιάννα Στεφανίδου ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που είχαν γνωρίσει και συναναστραφεί με τη Μαριαννά Βαρδινογιάννη, συνεπώς η είδηση του θανάτου της τής προκάλεσε μεγάλη θλίψη. Η γνωστή παρουσιάστρια δε θα μπορούσε παρά να την αποχαιρετήσει και δημόσια, γράφοντας ένα κείμενο στο προφίλ της στο Instagram.

Η Τατιάνα Στεφανίδου,

όπως κι όλοι που μίλησαν για τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη, αναφέρθηκε στο τεράστιο έργο της και τη φιλανθρωπική δράση της αλλά και στον χαρακτήρα της. Πρόκειται για μια πολυσχιδής προσωπικότητα, που αφήνει πίσω της ένα τεράστιο κενό, προκαλώντας θλίψη στους οικείους της αλλά και στο πανελλήνιο.

Η Τατιάνα Στεφανίδου αποχαιρετάει τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη

«Μια θάλασσα αγάπης μέχρι το τέλος της ήταν η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη. Είχε τη ζεστή της αγκαλιά ανοιχτή για τα παιδιά και όσους είχαν ανάγκη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Χάρισε την Ελπίδα σε όσους την είχαν χάσει, αφήνοντας πίσω της ένα τεράστιο φιλανθρωπικό έργο, που αποτελεί πολύτιμη περιουσία του Ελληνικού λαού.

Αγαπημένη μας, σε αγαπούσαμε, σε θαυμάζαμε, σε καμαρώναμε, ήσουν δυνατή και τρυφερή, αποτελούσες φωτεινό πρότυπο συζύγου και μητέρας. Το κενό που αφήνεις πίσω σου δυσαναπλήρωτο!», έγραψε η Τατιάνα Στεφανίδου στην ανάρτηση της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou)

Η ανακοίνωση της οικογένειας για τον θάνατο της Μαριάννας Βαρδινογιάννη

«Με βαθύτατη θλίψη, η οικογένεια Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη ανακοινώνει ότι η αγαπημένη σύζυγος, μητέρα και γιαγιά Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO, Πρόεδρος του Σωματείου «Ελπίδα – Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο», ήταν η ανακοίνωση της οικογένειας.

Διαβάστε ακόμα:

 Όλγα Κεφαλογιάννη: Συγκινεί το «αντίο» της στη θεία της, Μαριάννα Βαρδινογιάννη

 Γνωστοί Έλληνες αποχαιρετούν τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη: «Έδωσε νέο νόημα στη λέξη “Ελπίδα”»

 Ελένη Γερασιμίδου: «Έπρεπε να χειρουργηθώ, μου αφαίρεσαν κομμάτι πνεύμονα»

Keywords
Τυχαία Θέματα