Τατιάνα Στεφανίδου: Στη Νέα Υόρκη μαζί με την κόρη της, Λυδία Ευαγγελάτου, για την εγγραφή της στο Πανεπιστήμιο

Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Τατιάνα Στεφανίδου μαζί με την κόρη της, Λυδία Ευαγγελάτου. Η 18χρονη μετά την αποφοίτησή της από το λύκειο άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της, καθώς πρόκειται να φοιτήσει για τα επόμενα πέντε χρόνια στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.

Λίγο πριν από την έναρξη της χρονιάς,

λοιπόν, η Τατιάνα Στεφανίδου βοήθησε τη Λυδία Ευαγγελάτου στη μετακόμιση και τακτοποίησε τα πράγματά της στο διαμέρισμα που πρόκειται να ζήσει στη Νέα Υόρκη.

Η δημοσιογράφος μπορεί σε μερικές ημέρες να έχει πρεμιέρα, όμως δεν γινόταν να λείπει από το πλευρό της κόρης της σε αυτή την ξεχωριστή στιγμή για τη ζωή της. Αργά το βράδυ της Τρίτης 30/8, η Τατιάνα Στεφανίδου δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μερικές φωτογραφίες από τη μετακόμιση που έκαναν με την κόρη της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou)

Η παρουσιάστρια του Alpha μας έδειξε την κατάσταση που επικρατούσε στο δωμάτιο με τις κούτες που ήρθαν από την Ελλάδα αλλά και την εντυπωσιακή θέα από το δωμάτιο της Λυδίας Ευαγγελάτου, η οποία κόβει την ανάσα.

«Νέα ζωή ψυχή μου @lydiaevangelatou Το σύμπαν μικρό για να χωρέσει το συναίσθημα. Σε λατρεύω!», έγραψε χαρακτηριστικά η Τατιάνα Στεφανίδου. Η ίδια είναι πολύ υπερήφανη για το νέο κεφάλαιο που ξεκινά στη ζωή της κόρης της!

Διαβάστε ακόμα:

 Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ενοχλημένη με τις ερωτήσεις για τον σύντροφό της – «Δεν είναι τσάντα να σας τον δείξω»

 Στάθης Σχίζας: «Λιώνει» για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Οι ευχές για τη γιορτή της

 Κατερίνα Λένη: Συγκινεί η νέα ανάρτηση για τον θάνατο αγαπημένου προσώπου της

Keywords
Τυχαία Θέματα