Τατιάνα Στεφανίδου: Στη Νέα Υόρκη με τη 19χρονη κόρη της, Λυδία – Βίντεο

Λίγο πριν από την πρεμιέρα του νέου κύκλου της εκπομπής «T-live», η Τατιάνα Στεφανίδου ετοίμασε τις αποσκευές της και ταξίδεψε μαζί με την κόρη της στη Νέα Υόρκη.

Η γνωστή παρουσιάστρια συνόδευσε τη Λυδία Ευαγγελάτου στον τόπο των σπουδών της και επί την ευκαιρία εξερεύνησαν την πόλη και επισκέφτηκαν κάποια από τα πιο δημοφιλή στέκια.

Εδώ και έναν χρόνο

η Λυδία Ευαγγελάτου έχει μετακομίσει στην Αμερική και κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, σπουδάζοντας στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Έχοντας στο πλευρό της τους υπερήφανους γονείς της, Νίκο Ευαγγελάτο και Τατιάνα Στεφανίδου, η ίδια απολαμβάνει αυτή την περίοδο της ζωής της όσο απαιτητική κι αν είναι λόγω του διαβάσματος.

Η Τατιάνα Στεφανίδου στη Νέα Υόρκη με τη Λυδία Ευαγγελάτου

Το βράδυ της Πέμπτης, η παρουσιάστρια του ALPHA μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram ένα βίντεο από τη βραδινή έξοδό της στη Νέα Υόρκη μαζί με την 19χρονη.

Μαμά και κόρη επισκέφτηκαν ένα πολύ γνωστό εστιατόριο και έφαγαν σούσι, ενώ, παράλληλα, περιηγήθηκαν στον χώρο. Με total black looks και γόβες οι δύο γυναίκες ήταν εντυπωσιακές!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou)

Μετά από ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι στο Ιόνιο, η Τατιάνα Στεφανίδου θα ολοκληρώσει τις διακοπές της με αυτό το ταξίδι στη Νέα Υόρκη και θα επιστρέψει ξεκούραστη και ανανεωμένη στην Αθήνα για την προετοιμασία της πρεμιέρας της εκπομπής της.

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Σαμπάνης – Ιωάννα Σαρρή: Τα highlights των διακοπών τους μέσα από φωτογραφίες

 Σπύρος Μαρτίκας: Η κίνηση στα social media μετά τις φήμες χωρισμού από τη Βρισηίδα Ανδριώτου

 Στέφανος Κασσελάκης: Το 13 τ.μ. διαμέρισμα που ζούσε ο σύντροφός του στη Νέα Υόρκη πριν την γνωριμία τους

Keywords
Τυχαία Θέματα