Τέμπη: Μαρτυρία-σοκ για θύμα της τραγωδίας -«Ο πατέρας του είναι σε φυλακή στην Τουρκία, δεν θα βρίσκεται στην κηδεία»

Σοκ και ανατριχίλα έχει προκαλέσει το γεγονός ότι 57 άτομα έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας της σφοδρής σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη το βράδυ της περασμένης Τρίτης (28/2).

Ανάμεσα στα θύματα της τραγωδίας και ο 29χρονος μηχανοδηγός Νίκος Ναλμπάντης.

Συγγενής του άτυχου άντρα μίλησε το πρωί της Παρασκευής (3/3) στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ και -μεταξύ άλλων- ανέφερε ότι ο μπαμπάς του Νίκου Ναλμπάντη είναι σε φυλακή στην Τουρκία και θα αποφυλακιστεί μετά το Πάσχα. Αυτό σημαίνει

πως δε θα είναι εδώ στην κηδεία του γιου του.

«Το άλλο πρόβλημα που έχουμε είναι ότι ο πατέρας του Νικόλα είναι στην Τουρκία σε μια φυλακή, αποφυλακίζεται μετά το Πάσχα και δεν θα είναι εδώ στην κηδεία του παιδιού του. Κάνω παράκληση στην πολιτεία, μήπως μπορούμε να κάνουμε κάτι να έρθει»,  είπε -μεταξύ άλλων- ο συγγενείς του 29χρονου Νίκου.

Σε άλλο σημείο, ο ίδιος ανέφερε ότι ο άτυχος άντρας ήταν 2 χρόνια στη δουλειά και πως ήταν πολύ χαρούμενος γι’ αυτό το επαγγελματικό του βήμα.

Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει και η σύντροφος του 29χρονου, η οποία τον αποχαιρέτησε με μια σπαρακτική ανάρτηση στα social media.

«Αχ ψυχή μου, σε περιμένω εδώ να γυρίσεις . Να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα. Είμαι εδώ και περιμένω… Να με προσεχείς από εκεί ψηλά. Σ’ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ», έγραψε η ίδια στην ανάρτησή της για την απώλεια του συντρόφου της.

Διαβάστε επίσης:

Ράνια Σχίζα: «Και μέσα σε όλα αυτά, τα ελληνικά μίντια – πλην ελαχίστων εξαιρέσεων – δεν κάνουν καμία αναφορά» 

Συγκινεί η Ναταλί Κάκκαβα: «Ένα μόνο θα σου ζητάω λοιπόν, πάρε τηλέφωνο όταν φτάσεις…»

Τέμπη: Συγκλονιστική μαρτυρία – Έχασε το τρένο λόγω καθυστέρησης και σώθηκε

Keywords
Τυχαία Θέματα