Τέμπη: Συγκλονίζει ο αδερφό της 34χρονης Αθηνάς – «Ήταν το πρώτο ταξίδι της με το τρένο» – Τα τελευταία λόγια της

15 ημέρες έχουν περάσει από τη μοιραία νύχτα που τα δύο τρένα συγκρούστηκαν στα Τέμπη και 57 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μέσα σε λίγη ώρα. Το πένθος είναι μεγάλο και οι οικογένειες των θυμάτων ακόμα προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί, κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι δεν θα αγκαλιάσει ξανά τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ανάμεσα στους επιβάτες που έχασαν τη ζωή τους ήταν και η 34χρονη Αθηνά Κατσάρα, η οποία βρισκόταν στο τρένο μαζί με τον σύζυγό της. Εκείνος κατάφερε να ζήσει, εκείνη ταξίδεψε στη γειτονιά των αγγέλων. Ο αδερφός της, Βασίλης Κατσάρας, μίλησε στο

«T-live» και τη δημοσιογράφο Ρένα Κουβελιώτη για τις τελευταίες στιγμές της Αθηνάς. Ο ίδιος παραμένει συντετριμμένος από τον θάνατο της αδερφής του.

«Στη μέση του βαγονιού ήταν. Ο γαμπρός μου τη στιγμή της σύγκρουσης σηκώθηκε να πάει στην τουαλέτα. Και με το που σηκώθηκε, έκανε ένα δυο βήματα κι άκουσε έναν μεγάλο θόρυβο. Εκεί σκοτείνιασαν όλα και εκεί –από ό,τι μου είπε ο γαμπρός μου – η αδελφή μου φώναξε “Νίκο το μωρό”. Εκεί χάθηκαν όλα. Ο γαμπρός μου έμαθε για τον θάνατο της Αθηνάς ανήμερα της κηδείας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βασίλης, «ραγίζοντας» καρδιές…

Το ζευγάρι είχε επισκεφτεί την Αθήνα για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και εκείνο το βράδυ επέστρεφε πίσω στην Κατερίνη: «Η αδελφή μου ήταν η πιο άτυχη από όλα τα παιδιά. Ήταν η πρώτη φορά που ταξίδευε με τρένο, είχε καιρό να ταξιδέψει. Είχαν πάει στους θείους μου στην Αθήνα για τριήμερο αλλά δεν πρόλαβαν. Ευτυχώς που δεν το πήραν μαζί τους το μωρό».

Όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε για το τι θα ήθελε να συμβεί από εδώ και πέρα, ο ίδιος ήταν ξεκάθαρος: «Τιμωρία δεν υπάρχει. Δεν θα μας απαλύνει τον πόνο. Ούτε τα λεφτά για τα μέτρα που δεν θα εφαρμοστούν ποτέ… Θα ήθελα να μπουν φυλακή όλοι τους! Είναι το ελάχιστο, το μηδαμινό η τιμωρία αυτή. Δεν θα φέρει πίσω την αδελφή μου, ούτε τα άλλα παιδιά. Για τις ψυχές τους… Δικαίωση».

Διαβάστε ακόμα:

 «Με σόκαρε πάρα πολύ ο θάνατος του Νίκου Σεργιανόπουλου, αδιανόητο να το πιστέψει κανείς»

 Καλομοίρα: Μας έδειξε την υπέροχη vintage κουζίνα της στο σπίτι της στην Αμερική

 Survivor All Star -Spoiler: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει την τρίτη ασυλία

Keywords
Τυχαία Θέματα