Θέλεις να φορέσεις σορτς; Αυτή είναι η πιο chic εκδοχή τους!

Τι κάνει τα tailored σορτς διαφορετικά; Είναι μία all day πιο επίσημη επιλογή όπως υποδηλώνει και η ονομασία τους, super stylish και κομψά και μπορούν να αντικαταστήσουν το office tailored παντελόνι που φορούσατε όλο το Χειμώνα.

Υπάρχουν σε πιο strict παραδοσιακά κοψίματα από ότι ένα τζιν ή πιο casual σορτς,

με τσέπες, και θηλιές για να προσθέσετε μία ζώνη, και συνήθως είναι από υφάσματα όπως λινό και βαμβάκι που βρίσκουμε και τα αγαπημένα μας tailored παντελόνια!

View this post on Instagram

A post shared by Julie Sergent Ferreri (@juliesfi)

Αυτό δεν σημαίνει όπως ότι τα tailored σορτς δεν είναι όσο fun όσο τα αλλά καλοκαιρινά μας σορτσάκια! Μπορείτε να τα βρείτε σε ιδιαίτερες αποχρώσεις, παστέλ τόνους ή prints όπως και με embellishment λεπτομέρειες!

Δημιουργήστε σύνολα για όλη την ημέρα ταιριάζοντας το tailored σορτς σας με τα πάντα! Λινά και cropped πουκάμισα, bralettes, basic T-Shirts, corset και lingerie tops!

Όσον αφορά στα παπούτσια που θα διαλέξετε οι επιλογές είναι πολλές! Sneakers, εσπαντρίγιες, μπαλαρίνες, chunky ή minimal σανδάλια, ψηλοτάκουνα πέδιλα και platform shoes για να ολοκληρώσετε ιδανικά το tailored shorts look σας!

View this post on Instagram

A post shared by Lison Sebellin (@lisonseb)

View this post on Instagram

A post shared by Chloe Rose Moutter (@allchloerose)

Κάντε ένα black and white outfit για τον πιο chic διαχρονικό συνδυασμό που θα φορέσετε από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ προσθέτοντας εντυπωσιακά κοσμήματα!

View this post on Instagram

A post shared by Noemi Del Prete (@noemidelp)

Επιλέξτε ένα matching set με σακάκι ή top.

Σε γήινες αποχρώσεις ή με διακριτικά prints η τέλεια formal επιλογή!

View this post on Instagram

A post shared by Noemi Del Prete (@noemidelp)

Οι έντονες summer aποχρώσεις του πάνε πολύ! Διαλέξτε το σε ένα άκρως καλοκαιρινό χρώμα όπως το πορτοκαλί, φούξια, κίτρινο και ροζ και συνδυάστε με τα αγαπημένα σας printed tops για το πιο εντυπωσιακό look!

Διαβάστε περισσότερα:

Σανδάλια: Τα ωραιότερα σχέδια που θα φορέσουμε το Καλοκαίρι!

Χρωματιστό τζιν: Το must fun παντελόνι του καλοκαιριου!

Κρόσσια: Προσθέστε το statement trend στα καλοκαιρινά σας look!

Keywords
Τυχαία Θέματα