Θεόδωρος Πάγκαλος: Αποτεφρώθηκε στη Ριτσώνα -Το τραγούδι που ζήτησε να ακουστεί στο τελευταίο «αντίο»

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 84 ετών άφησε την Τετάρτη (31/5) ο Θεόδωρος Πάγκαλος, με την είδηση του θανάτου να βυθίζει στη θλίψη τους οικείους του.

Σήμερα (2/6), η οικογένεια του και τα αγαπημένα του πρόσωπα τον αποχαιρέτησαν στη Ριτσώνα, αφού επιθυμία του πολιτικού ήταν να αποτεφρωθεί.

Μάλιστα, μέσα από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου

στον Alpha έγινε γνωστό πως στο τελευταίο «αντίο» ο Θεόδωρος Πάγκαλος είχε ζητήσει να ακουστεί το τραγούδι «Το τελευταίο βράδυ μου» του Στέλιου Καζαντζίδη. Το τραγούδι ακούστηκε στο αποτεφρωτήριο και όσοι βρίσκονταν στο σημείο δεν κατάφεραν να κρύψουν τη συγκίνησή τους.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, ο στενός του φίλος και συνεργάτης του Θεόδωρου Πάγκαλου, Κώστας Μήτσης ανέφερε στον επικήδειο που εκφώνησε: «Πριν ένα περίπου χρόνο βλέπαμε μαζί την ταινία “Ευτυχία” που πραγματεύονταν τη ζωή της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου. Σε κάποια στιγμή έπεσε ένα τραγούδι του Στέλιου Καζαντζίδη, το “τελευταίο βράδυ μου”. Όταν το άκουσε μου είπε: “Αυτός ο Καζαντζίδης ήταν Ελευσίνιος, ένας μ@λ@κ@ς και μισός ήταν, αλλά αυτό το τραγούδι είναι ωραίο, είναι το τελευταίο πράγμα που θέλω να ακούσω όταν θα με αποχαιρετάτε”».

Διαβάστε επίσης:

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Έδωσε Πανελλήνιες και έγραψε για τη βία κατά των γυναικών

Νόνικα Γαληνέα: Ο γαμπρός της αποκαλύπτει -«Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ταλαιπωρήθηκε αρκετά»

Συγκινεί ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Την έχασα από καρκίνο, την κουβαλώ μέσα μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα