Θοδωρής Αθερίδης: «Είχα μεγάλη αγωνία για το αν η κόρη μου θα κρατούσε το παιδί»

Ο Θοδωρής Αθερίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Μαμά-δες» και αποκάλυψε στη Τζένη Θεωνά πώς η κόρη του, Φωτεινή Αθερίδου, του ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος στο πρώτο παιδί της. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στα συναισθήματά του εκείνη την ημέρα ενώ εξομολογήθηκε ότι και εκείνος με τη σύζυγό του είχαν δεύτερες σκέψεις για τον αν θα κρατούσαν την κόρη τους, μιας και ήταν πολύ μικροί. Τελικά,

την κράτησαν και σήμερα κυοφορεί το δεύτερο εγγόνι τους.

«Πρωί πρωί η κόρη μου μού έστειλε σε μήνυμα πως είναι έγκυος. Το κοιτάω και κάνω Yes! Είχα όμως μεγάλη αγωνία για το πως το σκέφτονται. Πως το σκέφτονται ως προς το αν θα το κρατήσουν ή όχι. Εκείνη βέβαια ίσως ήθελε να δει πως το έβλεπα εγώ. Διαισθάνθηκα ότι το θέλει γιατί αλλιώς δεν θα μου το ανέφερε. Και πουσάρω εγώ όση ενέργεια είχα και ”θέλω να γίνω παππούς» της ουρλιάζω”, δήλωσε αρχικά ο Θοδωρής Αθερίδης.

Και συνέχισε, προβαίνοντας σε μια τρυφερή εξομολόγηση για τον εγγονό του, Θοδωρή: «Τώρα βέβαια που τον κοιτάζω αυτόν τον άνθρωπο και ξέρω ότι, αν δεν τον κρατούσαν, δεν θα υπήρχε μού έρχεται μια τρέλα! Μου έρχεται τρέλα γιατί τον κοιτάζω, ”να ‘τος αυτός είναι που δεν θα τον κρατούσαν αν δεν τον κρατούσαν”! Πάντα είμαι υπέρ της ζωής σε αυτά τα θέματα. Πάντα».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Θοδωρής Αθερίδης αποκάλυψε πως κι εκείνος με τη σύζυγό του έφτασαν έξω από την πόρτα του γιατρού, όμως το μετάνιωσαν και αποφάσισαν να κρατήσουν την κόρη τους: «Εγώ όταν έγινα μπαμπάς έπαθα τεράστιο σοκ αλλά αυτές οι πιέσεις έκαναν εσωτερικές συγκρούσεις μέσα μου τεράστιες. Ήμουν και πάρα πολύ ερωτευμένος με την γυναίκα μου και ήξερα ότι αν πάρουμε μια ανάποδη απόφαση θα διέλυε αυτό τη σχέση μας και έκανα τον σταυρό μου.

Φτάσαμε και εμείς, όμως, μέχρι την πόρτα του γιατρού και μαλώναμε για το ποιος θα χτυπήσει το κουδούνι. Τελικά φύγαμε και έτσι την κρατήσαμε. Ήμουν πιτσιρικάς και έτρεμε. Στο τέλος χάρηκα πολύ που ήταν κορίτσι γιατί δεν πίστευα ότι είμαι πρότυπο για άντρα. Τώρα δεν το πιστεύω, πιστεύω ότι για τον εγγονό μου είμαι καλό πρότυπο».

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Μπένος για Maestro: «Θυμάμαι έντονα αυτή τη σκηνή, ξέσπασα σε κλάματα από τη μια στιγμή στην άλλη»

 Μαίρη Συνατσάκη: Η πρώτα βόλτα με τη νεογέννητη κόρη της

 Ιωάννα Τρινταφυλλίδου: Επιστρέφει στην τηλεόραση! Σε αυτή τη σειρά θα τη δούμε

Keywords
Τυχαία Θέματα